Prefectul Constanței, martor al accidentului de la Corbu. "Așteptăm cu interes finalizarea anchetei"

459
Prefectul Constanței, martor al accidentului de la Corbu.

Articole de la același autor

Un șofer a ajuns rănit la spital, vineri, după ce un copac a căzut peste mașina pe care o conducea, aproape de ieșirea din localitatea constănțeană Corbu. Marian Gălbinașu, primarul din Corbu, dezminte informațiile vehiculate în spațiul public, acelea că pomul ar fi fost tăiat de angajați ai primăriei. 


De asemenea, el spune că, înaintea accidentului, a fost împreună cu Adrian Nicolaescu, prefectul județului Constanța, pentru a verifica stadiul lucrărilor de deszăpezire din zonă. Prefectul a plecat apoi spre municipiul Constanța și se afla în spatele tânărului lovit de pom. 


"S-a vehiculat informația că cei care au tăiat copacul de pe DJ226 ar fi fost angajații Primăriei Corbu, fapt pe care îl dezmint public. Domnul prefect și-a continuat drumul către Constanța, asistând involuntar la accident, întâmplător aflându-se în spatele mașinii avariate. M-a anunțat telefonic, iar eu am anunțat imediat Șeful de Post al Poliției Corbu și am plecat la fața locului, unde au sosit și mașinile de intervenție. 


Acțiunea de tăiere a acelui copac nu a fost autorizată de Primăria Corbu, proprietarul copacilor fiind Regia Autonomă de Drumuri și Poduri Constanța, Primăria Corbu neavând nicio competență față de aceștia", a precizat Marian Gălbinașu, primarul comunei Corbu. 


După accidentul de circulație, bărbatul a fost transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate, suferind multiple traumatisme, atât craniene, cât și la nivelul corpului. Polițiștii au demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate cine se face vinovat pentru tăierea copacului. În acest moment, există un cerc de suspecți. 


"Făptașii nu au fost angajații noștri, aceștia fiind angrenați în acțiunile de deszăpezire din comună. În acea zi, niciun angajat al Primăriei Corbu nu a intervenit, pentru deszăpezire sau alte ac-tivități, în zona în care s-a produs accidentul, fiind concentrați în zona Vadu. 


Atât eu, cât și domnul prefect, așteptăm cu interes soluționarea anchetei Poliției și stabilirea persoanelor vinovate. Moral și sufletește sunt alături de tânărul rănit în acest accident și îi voi oferi tot suportul meu pentru a trece cu bine peste această perioadă, iar cei vinovați să fie trași la răspundere", a afirmat primarul Marian Gălbinașu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4609 secunde