€ 4.734
£ 5.2448
$ 4.2129

Mai multe ştiri online:

POVESTEA DE VIAȚĂ TRISTĂ A COPILULUI ÎNECAT LA CORBU. Părăsit la naștere, băiatul mare se afla în grija unui asistent maternal

Ştire online publicată Luni, 11 Iunie 2018. Autor: Mirabela ȘERBĂNESCU
Referitor la cazul băiatului în vârstă de 14 ani dispărut în apele mării, în zona plajei de la Corbu, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța face următoarele precizări:


La nivelul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța s-a constituit, încă de ieri, o comisie de cercetare disciplinară care va stabili modul în care au decurs evenimentele din 10 iunie 2018. Din primele discuții purtate de echipa DGASPC cu asistentul maternal profesionist, băiatul a plecat de acasă ieri după-amiază. I-a spus asistentului maternal că se duce la o sală de calculatoare și era însoțit de un prieten. Nu a spus însă că ar avea de gând să coboare și pe plaja de la Corbu.


Băiatul, în vârstă de 14 ani, a fost părăsit la naștere în Spitalul de Urgență din Tulcea. A ajuns ulterior la Centrul Maternal din Mangalia, apoi s-a instituit măsura plasamentului la un asistent maternal profesionist. Copilul nu a ținut legătura cu mama lui, aceasta schimbându-și des domiciliul iar despre tatăl său nu există informații. Psihologii DGASPC Constanța l-au descris ca pe un copil receptiv, afectuos și timid. 
Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 2.9225 secunde