€ 4.7315
£ 5.2727
$ 4.2103

Mai multe ştiri online:

"POVESTE TRISTĂ DE CRĂCIUN". CINE ESTE TÂNĂRA MAMĂ CARE A MURIT DUPĂ CE A NĂSCUT LA CONSTANȚA

Ştire online publicată Joi, 25 Ianuarie 2018. Autor: Mirabela ȘERBĂNESCU
Teodora Mocanu este numele mămicii care a decedat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța. Ea, împreună cu soțul ei mai aveau un băiețel și au așteptat cu mare nerăbdare venirea pe lume a nou-născutului. 


Luna trecută, înainte de sărbătorile de iarnă, ei și-au făcut ultima poză împreună, în care se vede foarte clar că sunt o familie unită și fericită. Din păcate, nimic nu avea să prevestească la acel moment tragedia ce va urma…


CITEȘTE ȘI MĂMICĂ MOARTĂ IMEDIAT DUPĂ NAȘTERE, LA CONSTANȚA: "Pacienta a intrat de 3 ori în stop cardio respirator. S-au alocat resurse foarte importante acestui caz"


Șeful Secției de Obstetrică Ginecologie din cadrul Spitalului Județean Constanța, medicul Vlad Tica, a declarat că situația femeii care a decedat imediat după naștere a reprezentat un caz foarte grav, "o condiție foarte gravă ce poate apărea în cazul unui uter cicatricial". Dar acest lucru nu înseamnă că medicii nu susțin ideea de a naște natural după o altă naștere prin cezariană, mai spune medicul.

"Pacienta, foarte tânără, a fost operată la Spitalul Județean Constanța. De la început a existat un dubiu, dată fiind starea sa foarte gravă, s-au alocat resurse foarte importante acestui caz. Au fost folosite 15 unități de sânge, 7 factori de coagulare, 9 perfuzii, antibiotice și albumină umană. Este un caz nefericit, în ciuda eforturilor depuse de medici. Este clar că cei de la clinica privată s-au văzut depășiți de situație, de aceea au apelat la ajutorul medicilor de la Spitalul Județean."

Doctorul Vlad Tica a mai precizat că pacienta a intrat de 3 ori în stop cardio respirator pe masa de operație.


xxx


Caz tragic într-o familie din Constanța. O mămică și-a pierdut viața imediat după ce a născut la o clinică privată din Constanța. În timpul nașterii, tânăra ar fi suferit o ruptură de uter care i-a fost fatală. Transferată în stare gravă la Spitalul Județean, mămica a murit, deși medicii au făcut tot ce le-a stat în putere pentru a-i salva viața. Copilașul său a supraviețuit.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8232 secunde