POVESTE DE DRAGOSTE TERMINATĂ PROST! Fiul unui medic, lăsat fără 70000 lei de iubita imaginară

1443
POVESTE DE DRAGOSTE TERMINATĂ PROST! Fiul unui medic, lăsat fără 70000 lei de iubita imaginară - catusefemeie640x426-1537253623.jpg

Articole recomandate

O tânără este acuzată că l-a înșelat pe fiul unui medic pediatru din Prahova cu 70 de mii de lei. După o poveste de dragoste virtuală, femeia l-ar fi șantajat, ba chiar l-ar fi amenințat cu moartea pe bărbat, scrie romaniatv.net

Totul a început după ce cei doi tineri au decis să se întâlnească. Tânăra urma să vină din Buzău către Câmpina, însă l-a sunat pe bărbat din Ploiești și l-a rugat să-i trimită bani deoarece spunea că a fost jefuită. Acesta i-a trimis bani, însă femeia nu a mai ajuns.

Tânăra s-a întors în Buzău și a început să-i ceară bărbatului din ce în ce mai mulți bani. Spunea că astfel îi demonstra că o iubește și că ea poate demonstra rudelor că tânărul are cu ce să o întrețină.

Când fiul medicului nu a mai vrut să-i dea bani, femeia a început să-l amenințe. Aceasta i-a spus că îl va denunța pentru fapte care țin de siguranța națională , dar și că mama lui riscă un accident de mașină dacă bărbatul refuză să-i mai trimită bani.

În cele din urmă fiul medicului pediatru a mers la poliție, iar femeia a fost fost condamnată la patru ani și două luni de închisoare. Sentința nu este definitivă.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 5.3187 secunde