Portofel cu bani înapoiat de un jandarm

154
Portofel cu bani înapoiat de un jandarm - portofel-1435860422.jpg

Articole de la același autor

Omul potrivit la momentul potrivit. Este zicala care i se potrivește de minune unui jandarm, din Constanța, care a găsit pentru a doua oară un portofel cu bani și l-a returnat păgubitului. 


Plutonier major Gabriel Cufioti, din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, se afla, ieri, în timpul orelor de program, la Palatul de Justiție Constanța, în momentul în care a observat pe o bancă un portofel. 


"Împreună cu o martoră, am luat portofelul și am găsit în interior un buletin, un carnet de conducere și suma de 396 de lei. M-am uitat la fotografia din buletin și apoi am observat că persoana respectivă se află într-o sală de judecată. Am anunțat-o că i-am găsit portofelul și în prezenta unui martor i l-am înmânat. Am întocmit un proces verbal în dublu exemplar", a declarat plutonier major Gabriel Cufioti. 


Femeia i-a mulțumit jandarmului și întregii instituții pentru gest. Același subofițer a returnat pro-prietarului, în luna martie, o borsetă pierdută, în care se găseau un portofel, suma de 840 de euro, precum și documente de identitate.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5635 secunde