Pompierul și mecanicii care furau motorina CFR-ului au ajuns la judecată

179

Articole de la același autor

O grupare infracțională, formată din 19 persoane, printre care un plutonier din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Dobrogea" și mai mulți angajați ai CFR Constanța, a fost trimisă în judecată pentru delapidare și furt de combustibil. 

Din grupare fac parte: plutonierul Nicolae Parte-Bună, de la stația de pompieri din Hârșova, Dumitru Trăilă (Medgidia), Mirică Neagu (Valu lui Traian), Sorin Dănciuc (Medgidia), Marian Spătaru (Medgidia), Vasile Valentin Damian (Medgidia), Marin Parte-Bună (Nicolae Bălcescu), Violeta Moldoveanu (Nicolae Bălcescu), Iuliana Consferenț (Nicolae Bălcescu), Marian Surlucianu (Nicolae Bălcescu), Ion Neamțu, Teodor Sava, Ionel Mîndruță, Marcel Moldoveanu, Sebat Musa, Vasile Echim, Aurel Perjoc, Sorin Urla, Viorel Cojocaru.

Potrivit anchetatorilor, pompierul Nicolae Parte-Bună, împreună cu mai mulți mecanici de locomotivă, din Medgidia, Nicolae Bălcescu și Mihail Kogălniceanu, au sustras motorină din rezervoarele locomotivelor CFR Marfă, pe care apoi le-au comercializat "la negru".

Gruparea a fost filată în ultimele trei luni, iar la jumătatea lunii august o parte din membri au fost prinși în flagrant și arestați preventiv. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 13 August 2013
Stire din Eveniment : Cine fură motorina CFR-ului
Pagina a fost generata in 0.4268 secunde