Pompierii lucrează de mai bine de 10 ore pentru scoaterea unei persoane decedate, descoperite într-un puț

187
Pompierii lucrează de mai bine de 10 ore pentru scoaterea unei persoane decedate, descoperite într-un puț - smurd-1572638757.jpg

Articole recomandate

Mai mulți pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Vaslui intervin de peste 10 ore în localitatea Butucăria, pentru degajarea unei persoane care a căzut într-un puț și a decedat.


Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu, intervenția este una foarte dificilă, din cauza faptului că puțul este îngust și pentru ca salvatorii să ajungă la victimă sunt necesare săpături, iar terenul din zonă este instabil, existând riscul prăbușirii.


"O persoană a observat în cursul dimineții picioarele unui bărbat, ieșite la suprafața apei dintr-un puț, pe raza localității Butucăria. La fața locului s-au deplasat echipajele de intervenție formate din alpiniști și membri ai echipei de descarcerare. Ajunși la fața locului, aceștia au constatat că puțul este foarte îngust, iar persoana nu poate fi extrasă. Au mai fost deplasate persoane și a fost solicitat un buldoexcavator, urmând să fie făcute săpături pentru extragerea pe lateral a victimei blocate, care este decedată de mai multe zile. Operațiunea este foarte riscantă, având în vedere că în zonă solul este friabil. Trebuie asigurat terenul pentru ca intervenția să se desfășoare în condiții de siguranță pentru salvatori", a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu.


Din primele informații, victima ar fi un bărbat din aceeași localitate.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7034 secunde