Pompierii, intervenție în Tomis Nord. Acțiune rapidă!

3052
Pompierii, intervenție în Tomis Nord. Acțiune rapidă! - img20190608wa0001-1559978039.jpg

Articole de la același autor

Incendiu sistem de ventilație  la fast food-ul Pui pe Jar din municipul Constanța, str. Dobrilă Eugeniu, conform reprezentanților ISU Dobrogea.

La incendiu intervin 2 autospeciale de stingere și un smurd b din cadrul Detașamentului Fripis cu 14 pompieri, anunță Isu Dobrogea.

Update

La incendiu, pompierii au acționat aproximativ 15 min. Cauza probabilă a incendiului-un coș de fum defect. Au ars: sistemul de ventilație, o parte din acoperiș și materiale plastice din bucătărie, anunță ISU Dobrogea.

Ce spun reprezentanții  fast foodului Pui pe Jar

 "Astăzi, 8 iunie, la punctul de lucru de pe strada Dobrilă Eugeniu, a apărut puțin fum pe acoperiș. Nu a fost un incendiu propriu-zis, dar angajații noștri au sunt la 112 pentru a înlătura orice eventual pericol. Societatea noastră ia toate măsurile pentru ca siguranța angajaților și clienților să fie prioritară. În ciuda incidentului nefericit, nimeni nu a avut de suferit. Pe parcursul acestei zile vom efectua reparațiile necesare în zonele afectate și sperăm că ne vom relua activitatea chiar din această seară. Vă așteptăm cu aceleași produse delicioase și prețuri decente cu care ne-am obișnuit. Mulțumim celor de la ISU Dobrogea pentru intervenția care a durat 15 minute.", a explicat Florin Cical, reprezentantul restaurantului în cauză.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5422 secunde