Galerie Foto - DUBLĂ tragedie pe litoral! Tată și fiică luați de valurile mării, decedați după zeci de minute de resuscitare

Miercuri, 30 Iulie 2014
3185
UPDATE - Eforturile medicilor au fost în zadar. După zeci de minute de resuscitare, aceștia au constatat decesul fetiței.


UPDATE -  Fetița a fost găsită. Salvatorii depun eforturi pentru resuscitarea ei, dar se pare că șansele sunt slabe ca micuța, aflată în stop cardio-respirator, să scape cu viață. 


UPDATE - Florin Popa, în vărstă de 35 ani, a decedat, în pofida încercărilor de resuscitare. Copilul acestuia, Alexia Andreea Popa , în vârstă de cinci ani, este dispărută în continuare în apele învolburate ale mării.


UPDATE - Se pare că în jurul orelor 10,20, bărbatul a intrat în apă cu fiica sa care se afla într-o bărcuță pneumatică. La un moment dat, mai mulți turiști au observat semnele disperate făcute de bărbat, au sărit în apă pt a-l ajuta, l-au adus la mal, au început resuscitarea, însă a fost prea tărziu.


De pe mal, soția bărbatului plângea și striga după fata ei, astfel că salvamarii s-au întors în apă pentru a o căuta, însă fără succes. Căutările continuă și la această oră, fiind agrenate mai multe echipe formate din salvamari, scafandri și voluntari. 


UPDATE - Turiștii care au văzut întreaga scenă dau vina pe salvamari, spunând că Centrul de Salvamari se află la mai bine de 200 metri de locul tragediei și, mai mult, aceștia nu ar fi intervenit la timp. În replică, Gabi Culea, șeful Serviciului Salvamari spune că în mod legal, centrele se află la 300 metri depărtare unul de altul și că ei au încercat să le restrângă tocmai pentru intervenția rapidă, însă acest lucru nu s-a concretizat. Acesta mai spune că salvamarii au intervenit rapid și cu precizie.


UPDATE - Trei persoane, mamă, tată și fiică au venit pentru o vacanță la mare. Azi dimineață, bărbatul, în vârstă de 35 de ani a intrat în apă cu fiica sa, în vârstă de doar cinci ani. Văzând că trece timpul, iar cei doi nu se întorc, soția bărbatului a sunat îngrijorată la 112. Bărbatul a fost găsit și este resuscitat, în aceste momente, de cadrele medicale. Fetița de cinci ani, însă, nu este de găsit. 


Pompierii de la ISU Dobrogea au fost sesizați, în urmă cu puțin timp, despre faptul că două persoană s-au înecat în Marea Neagră, în stațiunea Mamaia, zona hotelului Rex.  Militarii, dar și cadrele medicale se deplasează în aceste momente la fața locului. Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.268 secunde