Pompierii constănțeni, pe locul II pe țară la descarcerare și acordarea primului ajutor

373
Pompierii constănțeni, pe locul II pe țară la descarcerare și acordarea primului ajutor - pompier-1346926943.jpg
Pompierii constănțeni au participat la Competiția Națională de Descarcerare și de Acordare a Primului Ajutor Calificat, desfășurat în perioada 4 – 5 septembrie și s-au clasat pe locul al II-lea. Totodată, plutonier adjutant Bogdan Covalciuc a primit titlul de "Cel mai bun comandant de echipaj".

În competiție s-au înscris 15 echipaje din 13 inspectorate județene pentru situații de urgență, cel al municipiului București, precum și unul din cadrul Școlii de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă "Pavel Zăgănescu" Boldești. Pe parcursul a două zile (4 și 5 septembrie) acestea au fost supuse la două probe: "Descarcerarea din vehicule" și "Acordarea primului ajutor calificat" prin care și-au testat deprinderile practice prin abordarea diferitelor scenarii de accidente.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea a fost reprezentat la această competiție de: plutonier adjutant Bogdan Covalciuc, plutonier major Andrei Constantin, plutonier Andrei Dumitru, plutonier Marian Dănilă, plutonier George Buțirchi, plutonier Marian Caravețeanu, plutonier Octavian Bucur - instructor SMURD și plutonier Adrian Mavromalidi în calitate de evaluator al competiției întrucât este și membru al Comisiei Naționale de Evaluare a Paramedicilor. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 29 August 2012
Stire din Eveniment : La incendiu, cu "bomba" pe roți
Pagina a fost generata in 0.2606 secunde