Pompierii constănțeni au împărțit amenzi de aproape 100.000 de lei

398
5
Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) "Dobrogea" al județului Constanța anunță că, zilnic, prin personalul Inspecției de prevenire desfășoară acțiuni preventive la unitățile de turism și alimentație publică din toate stațiunile de pe litoral.
Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Dobrogea, Paula Anghel, de la debutul sezonului estival, aceste acțiuni s-au concretizat în verificarea a 155 obiective. Printre unitățile turistice controlate se află hoteluri, complexuri hoteliere (hotel cu restaurant), restaurante, vile turistice și ansambluri de vile, pensiuni, hosteluri, tabere școlare, cluburi, discoteci, terase pentru alimentație publică și campinguri.
"Din perspectiva apărării împotriva incendiilor, în urma acestor acțiuni de control s-au aplicat 160 de sancțiuni, dintre care 102 avertismente și 58 de amenzi în cuantum de 92.500 de lei, iar din punct de vedere al protecției civile s-au aplicat cinci sancțiuni, toate fiind avertismente", spune Paula Anghel.
Pe timpul verificărilor, în paralel, la unitățile din turism s-au desfășurat și 120 de activități de informare preventivă și conștientizare a cetățenilor în cadrul campaniei "Vacanță în siguranță".
Reprezentanții ISU Dobrogea spun că, pentru a avea o "Vacanță în siguranță", cetățenilor li se recomandă să evite să își lase copiii să se joace nesupravegheați, mai ales în zonele aglomerate; la plecarea din cameră ori pe timpul nopții să asigure ușa de acces, feresterele și ușa de la balcon; pe plajă, să evite să lase nesupravegheate bunurile de valoare (genți, portofele, telefoane mobile); iar în cazul șoferilor, trebuie să știe că centura de siguranță salvează vieți!

Comentează știrea

cristian
17 iulie 2012
Pompierii constanteni sa se pregatesca de noi procese penale. Mai mari unitatilor si subunitatzilor

12 subotiteri disponibilizati de la ISU Dobrogea au castigat la Tribunalul Constanta( pe fond )anulare act administrativ ! Urmeaza si restul pana la 41 !nspectoratul e obligat sa faca recurs ...dar pe surse ...vor pierde deoarece nu au respectat legislatia .A intrat pe fir parchetul militar si DNA! Urmeaza o un nou lot de corupti ? O sa vedem !Oricum, e o veste minunata, si le doresc tuturor succes la recurs!

coco
17 iulie 2012
Publicitate facuta unei instituti corupte a statului ISU spagagiiii

Urmeaza alt lot de corupti. Aceleasi fapte au savarsit la disponibilizare ca grupul infractional din 2007 - trafic de influenta prin protejarea anumitor persoane, abuz in serviciu, depasirea atributiilor de serviciu aducand prejudicii morale si sociale etc. O sa ramana ISU.Constanta fara ofitzerime. Si asa au promovat pe functiile de conducere personaje ofiterii fara Academia Militara (Lct.Leonov, Lct.Olteanu, Oprea etc.). Urmeaza curatenia in sistem acum. Cine rade la urma rade mai bine ;)

gigi
17 iulie 2012
Bine punctat Coco.

Lct.Leonov a fost vanzator de becurii la Metro si acum se crede marele ofiter ; bai pustiule ai ajuns ofiter ca era tactu camandant in Port si a dat banul , ca altfel vanzator ramaneai. Nu te mai umfla ca o sa te desumfli in curand , o sa ajungi ori la mititica ori in civilie. Ofiter din sursa externa fara Academia Militara si pus pe functie de conducere cam bate la ochi , dar la ISU Constanta se poate orice. Igas a spus ca persoanaje ca Leonov trebuiau zburate dar timpul nu este inca pierdut. Procesele penale o sa inceapa sa curga in curand impotriva acestor personaje promovate pe functie , post de conducere care sau crezut Dumnezeu pe pamant la DISPONIBILIZARE

IONEL
17 iulie 2012
ISU Constanta = SRL`ul unor personaje corupte

De ce nu aduce nimeni vorba de DAN BALAN cel care si-a adus sotia de 100 de kg si care n-ar fi fost in stare nici sa gandeasca dar sa dea acea proba sportiva ...prin mana lui au trecut banii de spaga si pt fise medicale ...toata lumea stie asta dar asa cum pupa atunci ,pupa si acum si slugareste ca sa-si tina familia la pompieri ...sotie ,fini ...stim cu totii...

giogini
17 iulie 2012
La revedere ofiterilor

Ai dreptate Ionele, stai linistit o sa cada multe capete cu disponibilizarile astea facute dupa ureche. O sa cada si din neamurile lu Balan, si din personajele pe care el le linge. A intrat parchetul militar, DNA`ul pe fir cu un nou dosar de coruptie privind disponibilizarile , trafic de influentza, abuz in serviciu etc. Sa`i vedem acuma ....

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7681 secunde