Pompieri avansați în grad pentru merite deosebite

274
Pompieri avansați în grad pentru merite deosebite - pompieri2-1385997225.jpg

Articole de la același autor

Cu prilejul "Zilei Naționale a României", pompierii care au obținut rezultate excepționale în îndeplinirea atribuțiilor specifice, au fost avansați în gradul următor înaintea expirării stagiului minim. 


Astfel, în temeiul Ordinului ministrului Afacerilor Interne, au fost înaintați în gradul următor, înaintea expirării stagiului minim în grad, doi ofițeri și 15 subofițeri, după cum urmează:


- în gradul de maior cpt. Lucian Adrian Crăciun; 
- în gradul de căpitan lt. Alexandru-Valentin Călin; 
- în gradul de plutonier adjutant: plt.maj. Ileana Alexandrescu, plt. maj. Lăcrămioara - Anita Bălan, plt. maj. Ersin Molagean, plt. maj. Daniel  Morărescu, plt. maj. Tudorel-Iulian Radu, plt. maj. Gigi Sava, plt. maj. Aurel Șerban, plt. maj. Gabriel Stan; 
- în gradul de plutonier major: plt. Iugel Abduraman, plt. Apaz Erdal, plt. Ion Criveanu, plt. Aurel Năstase, plt. Cristina-Ionela Sulițanu, plt. Oana Vințeanu, plt. Ionuț-Dobre Zamfir.


Pentru aprecierea faptelor deosebite săvârșite pe timpul îndeplinirii misiunilor încredințate sau în sprijinul acestora, a rezultatelor meritorii obținute în procesul formării profesionale sau cu ocazia participării la activități culturale, științifice și sportive patru cadre ale inspectoratului au primit distincții onorifice. Este vorba despre prim-adjunctul ISU Dobrogea, maior Ion Vlăduț, căpitan Mihai Georgescu, plt. adj. șef (r) Iacob Mihai și Oana Moroșanu, funcționar public în cadrul ISUJ Constanța.


Totodată, astăzi, la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Dobrogea" al județului Constanța a avut loc Ceremonia de numire în funcție a ofițerului din promoția 2013 a Academiei de Poliție "Alexandru Ioan Cuza" - Facultatea de Pompieri, Alexandru Costache, care a primit repartiție la Constanța. Acesta a fost prezentat personalului unității și apoi a fost inclus într-un program de pregătire, cu activități de însușire a responsabilităților specifice misiunilor pe care le va executa.


El va fi repartizat la Garda de intervenție Chirnogeni, unde va urma o perioadă de șase luni de tutelă profesională, urmând a fi evaluat de către specialiștii ISU Constanța.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5526 secunde