Pompier ars pe o treime din corp în timpul intervenției la stingerea unui incendiu de vegetație uscată

230
Pompier ars pe o treime din corp în timpul intervenției la stingerea unui incendiu de vegetație uscată - incendiu4-1554532321.jpg

Articole recomandate

Un pompier din cadrul Gărzii de Intervenție Orșova a suferit arsuri de gradele II și III pe aproximativ 30% din suprafața corpului în timp ce intervenea vineri pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetația uscată în localitatea Eșelnița, zona Motorga.

"Acesta a fost surprins de flăcări în urma căderii de pe versant a unui trunchi de copac și a aprinderii vegetației uscate din apropierea pompierului. Pompierul a primit ajutor medical de urgență de la paramedicii SMURD, care l-au și transportat la CPU Orșova, ulterior, acesta fiind transportat de un echipaj SAJ în municipiul Drobeta Turnu Severin, de unde a fost preluat de către elicopterul SMURD și transportat la spitalul din Timișoara", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU "Drobeta" al județului Mehedinți, Ramona Nistor.

Ea a adăugat că deși sunt profesioniști, "pompierii nu sunt supereroi", ci doar oameni care să străduiesc să îndeplinească cu succes misiunile ce le sunt încredințate. "Din nefericire, există și excepții, care fac din salvatori victime", a mai afirmat Ramona Nistor.

Sursa: Agerpres.ro

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 06 Aprilie 2019
Stire din Eveniment : Vești bune pentru fanii artistului Avicii
Pagina a fost generata in 0.7157 secunde