Polițistul lovit cu o sabie în misiune a fost mutat de la Terapie Intensivă în salon

348
Polițistul lovit cu o sabie în misiune a fost mutat de la Terapie Intensivă în salon - dancipriansfichi-1513785976.jpg

Articole recomandate

Polițistul rănit, la începutul lunii decembrie, în timpul unei misiuni Rădăuți, a fost mutat de la Terapie Intensivă într-un salon al Spitalului de Neurochirurgie "Prof. Dr. Nicolae Oblu" din Iași, susțin reprezentanții unității medicale.

"Pacientul a avut o evoluție bună, favorabilă. A fost mutat de la Terapie Intensivă într-un salon. Continuă tratamentul medicamentos și de recuperare neuromotorie. E prea devreme să spunem despre recuperarea sau externarea sa sau să ne pronunțăm asupra deficitului motor. Cert e că, în următoarele 6 luni, va trebui să urmeze atât tratament medicamentos, cât și kinetoterapie pentru recuperare", a declarat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al Spitalului de Neurochirurgie "Prof.Dr.Nicolae Oblu" din Iași, dr. Florin Grămadă.

Potrivit medicului ieșean, agentul își poate mișca doar partea dreaptă a corpului și va trebui ca, în următoarele șase luni, să poarte o cască pentru a-i proteja capul de orice traumatism.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Suceava au desfășurat la începutul lunii decembrie o acțiune pentru destructurarea unei grupări infracționale, fiind efectuate opt percheziții domiciliare.

La una dintre locuințele percheziționate, în Rădăuți, un bărbat l-a atacat și rănit, cu o sabie, pe agentul șef adjunct de poliție Dan Ciprian Sfichi, din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Suceava, "rănindu-l foarte grav la cap și braț". Polițistul a fost adus cu un elicopter la Spitalul de Neurochirurgie din Iași, medicii fiind inițial foarte rezervați în ceea ce privește șansele acestuia de supraviețuire.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8731 secunde