€ 4.667
£ 5.2812
$ 4.0662

Mai multe ştiri online:

Polițistul de frontieră Marin Ivan reținut pentru ucidere din culpă! El a mințit că la volan se afla colegul său, decedat în accident

Ştire online publicată Joi, 17 Mai 2012. Autor: Camelia MIU - MITRIC
În urmă cu scurt timp, polițiștii de la Rutieră au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a lui Marin Ivan, polițistul de frontieră în cadrul Gărzii de Coastă, pentru comiterea infracțiunii de ucidere din culpă în formă agravantă.

În ultimele 48 de ore, polițiștii de la Rutieră au muncit non-stop și au stabilit că nu Doru Jica, de 39 de ani, polițistul decedat, se afla la volanul mașinii lui Ivan, în timp ce aceasta a fost scăpată de sub control și a lovit doi copaci de pe marginea drumul, între Negru Vodă și Comana, ci chiar proprietarul, Marin Ivan, deși avea o alcoolemie de 1,90 la mie!

În urma necropsiei, s-a stabilit că și polițistul decedat se afla sub influența băuturilor alcoolice, alcoolemia sa fiind de 1,50 la mie.

În cursul zilei de mâine, Ivan va fi prezentat procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia, iar apoi Judecătoriei Mangalia, cu propunerea de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile. Pentru fapta comisă, Ivan riscă o pedeapsă cu închisoarea cuprinsă între 5 și 15 ani.

Astăzi, în prezența avocatului ales, Ivan nu a vrut să mai declare nimic.

Dacă judecătorii vor dispune arestarea sa, reprezentanții Gărzii de Coastă îl vor suspenda din funcție.

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Eveniment
luni, 22 octombrie Foto : VIDEO. FEMEIE DECAPITATĂ DE TREN, ÎN GARA MEDGIDIA! 52208 vizite, 0 comentarii VIDEO. FEMEIE DECAPITATĂ DE TREN, ÎN GARA MEDGIDIA!
Sport
sambata, 20 octombrie Foto : DOLIU ÎN FOTBALUL ROMÂNESC! A MURIT ILIE BALACI 50377 vizite, 0 comentarii DOLIU ÎN FOTBALUL ROMÂNESC! A MURIT ILIE BALACI
Cultură-Educație
sambata, 20 octombrie Foto : Misterul de la Hârșova. Masa pe care a mâncat împăratul Traian, o legendă în piatră 8928 vizite, 0 comentarii Misterul de la Hârșova. Masa pe care a mâncat împăratul Traian, o legendă în piatră
Social
luni, 22 octombrie Foto : Atenție, se oprește furnizarea de gaze naturale, în județul Constanța! 8673 vizite, 0 comentarii Atenție, se oprește furnizarea de gaze naturale, în județul Constanța!
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 1.0219 secunde