Polițistul de frontieră Marin Ivan reținut pentru ucidere din culpă! El a mințit că la volan se afla colegul său, decedat în accident

155

Articole de la același autor

În urmă cu scurt timp, polițiștii de la Rutieră au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a lui Marin Ivan, polițistul de frontieră în cadrul Gărzii de Coastă, pentru comiterea infracțiunii de ucidere din culpă în formă agravantă.

În ultimele 48 de ore, polițiștii de la Rutieră au muncit non-stop și au stabilit că nu Doru Jica, de 39 de ani, polițistul decedat, se afla la volanul mașinii lui Ivan, în timp ce aceasta a fost scăpată de sub control și a lovit doi copaci de pe marginea drumul, între Negru Vodă și Comana, ci chiar proprietarul, Marin Ivan, deși avea o alcoolemie de 1,90 la mie!

În urma necropsiei, s-a stabilit că și polițistul decedat se afla sub influența băuturilor alcoolice, alcoolemia sa fiind de 1,50 la mie.

În cursul zilei de mâine, Ivan va fi prezentat procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia, iar apoi Judecătoriei Mangalia, cu propunerea de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile. Pentru fapta comisă, Ivan riscă o pedeapsă cu închisoarea cuprinsă între 5 și 15 ani.

Astăzi, în prezența avocatului ales, Ivan nu a vrut să mai declare nimic.

Dacă judecătorii vor dispune arestarea sa, reprezentanții Gărzii de Coastă îl vor suspenda din funcție.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5806 secunde