Polițistul atacat cu sabia, la percheziții, ar putea fi externat săptămâna viitoare

224
Polițistul atacat cu sabia, la percheziții, ar putea fi externat săptămâna viitoare - dancipriansfichi-1515185565.jpg

Articole recomandate

Polițistul rănit la cap cu o sabie în timpul unei misiuni desfășurate la locuința unui interlop din Rădăuți ar putea fi externat peste o săptămână, a declarat vineri, directorul Spitalului de Neurochirurgie Nicolae Oblu din Iași, Lucian Eva.


Dan Ciprian Sfichi, în vârstă de 35 de ani, a avut o evoluție foarte favorabilă, cel mai probabil acesta urmând a fi externat peste o săptămână, în funcție de starea sa de sănătate.


"E bine. Vorbește, mișcă piciorul și mâna dreaptă. Pe partea stângă mai sunt probleme. Cred că săptămâna viitoare va fi externat. Urmează să vedem toate demersurile. Nu cred că va putea lucra pe același post. E prematur acum să vorbim de chestiunea asta, dar o reintegrare socială va fi posibilă. Urmează să facă recuperare. Depinde foarte mult de el. În mare parte este recuperabil", a declarat Lucian Eva, potrivit Agerpres.

Polițistul Dan Ciprian Sfichi, de la Serviciul de Acțiuni Speciale Suceava, a fost grav rănit în dimineața zilei de 5 decembrie, după ce a fost atacat cu o sabie în timpul unei percheziții ce se desfășura în casa unui interlop din Rădăuți, potrivit IGPR.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Suceava au desfășurat o acțiune pentru destructurarea unei grupări infracționale, fiind efectuate opt percheziții domiciliare. La una dintre locuințele percheziționate, în Rădăuți, una dintre persoanele vizate l-a atacat și rănit, cu o sabie, pe agentul șef adjunct de poliție, rănindu-l foarte grav la cap și braț, conform IPJ Suceava.

Polițistul a fost transferat cu elicopterul SMURD la Spitalul de Neurochirurgie din Iași, unde există un Centru de Excelență. Aici, polițistul a fost operat de o echipă formată din zece medici de urgență, neurochirurgi și ortopezi - traumatologi. Din cauza gravității leziunii suferite la cap, medicii au fost foarte rezervați în ceea ce privește șansele acestuia de supraviețuire, ei vorbind de un adevărat miracol.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.888 secunde