Polițiștii vor oferi mărțișoare doamnelor și domnișoarelor

117
1
Polițiștii vor oferi mărțișoare doamnelor și domnișoarelor - 27februariepolitistimartisoare-1425053640.jpg

Articole de la același autor

Începutul primăverii este o ocazie prin care polițiștii constănțeni demarează o campanie a respectului față de doamne și domnișoare, de promovare a drepturilor și libertăților fundamentale ale omului, și de prevenire a violenței domestice în cadrul proiectului: "Știu să respect, spun NU violenței!".

Cu ocazia zilei de 1 Martie, potrivit tradiției, începând cu orele 11.00, polițiștii Serviciului Ordine Publică, Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității și cei ai Secției 3 Poliție, vor fi prezenți pe aleea pietonală a Complexului Comercial Tomis Mall din Constanța.

În centrul atenției vor fi doamnele și domnișoarele, cărora oamenii legii le vor oferi flori, împreună cu mesajele de prevenire a victimizării acestora.

Acțiunea informativ - preventivă derulată, este menită să promoveze drepturile femeilor și reducerea riscului de victimizare al acestora.

De asemenea, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Constanța, în intervalul orar 12.00 – 14.00 vor oferi mărțișoare doamnelor și domnișoarelor participante la traficul rutier.

Activitatea se va desfășura pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, zona City Mall.

Comentează știrea

RODICA
27 februarie 2015
oferta de nerefuzat de lucru!

Oferta de nerefuzat de lucru! Aveti in fata un fenomen tot mai intalnit! Foarte multi oameni lucreaza cu noi! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Joi, 26 Februarie 2015
Stire din Cultură-Educație : "Mărțișoare pentru fiecare"
Marţi, 24 Februarie 2015
Stire din Cultură-Educație : Târg de mărțișoare, la Constanța
Marţi, 24 Februarie 2015
Stire din Politică-Administrație : Mărțișor cu spectacole, la Medgidia
Sâmbătă, 21 Februarie 2015
Stire din Social : Ce cumpără românii de 1 și 8 martie
Pagina a fost generata in 0.8187 secunde