Polițiștii vor împânzi județul Constanța: 15 radare vor supraveghea drumurile

222
Polițiștii vor împânzi județul Constanța: 15 radare vor supraveghea drumurile - fondpolitistiivorimpanzi2-1430414594.jpg

Articole de la același autor

În minivacanța de 1 Mai, constănțenii se vor distra, vor ieși la pădure și, cu siguranță, vor consuma băuturi alcoolice. Din această cauză, polițiștii vor împânzi județul Constanța. Oamenii legii avertizează că cei care vor fi prinși pe picior greșit vor fi sancționați aspru.

Polițiștii vor acționa în mai multe zone cu toate efectivele de care dispun, pentru a asigura protejarea cetățenilor și pentru a preveni accidentele rutiere care se produc din cauza consumului de băuturi alcoolice. Peste 400 de polițiști din structurile de in-vestigare a fraudelor, de ordine publică, poliție rutieră, investigații criminale, criminalistic, cei care gestionează domeniul armelor și a substanțelor periculoase și alte structuri de poliție se vor asigura că nu se produc evenimente nedorite în perioada minivacanței de 1 Mai. Se va asigura liniștea și ordinea publică la toate manifestările publice prilejuite de 1 Mai, cu precădere în stațiunile Mamaia, Vama Veche, dar și în toate celelalte stațiuni litorale.

Drumurile naționale, atent "păzite" de rutieriști 

Rutieriștii constănțeni vor acționa pe drumurile naționale, dar și pe lângă păduri, pentru a-i depista pe șoferii care pleacă de la distracție cu mașina, deși au băut. Vor fi vizate toate drumurile din județul Constanța, munici-piile, stațiunile și, în special, DN 39 Constanța - Mangalia, dar și bulevardul Mamaia.

Polițiștii rutieri vor acționa cu peste 15 radare. Peste 50 de rutieriști se vor afla, zilnic, la muncă pentru siguranța cetățenilor.

Țineți cont de recomandările polițiștilor! 

Oamenii legii le recomandă conducătorilor auto, în cazul în care șofează în aglomerație, să păstreze întotdeauna liber centrul intersecției și să nu blocheze calea de rulare a mijloacelor de transport. De asemenea, șoferii sunt sfătuiți să nu staționeze în locuri interzise (stații de autobuz, treceri de pietoni, în paralel cu alte auto-vehicule parcate) și să circule cu viteză redusă în interiorul și exteriorul localităților și a zonelor de agrement. 

Motocicliștilor, polițiștii le recomandă să conducă aproape de marginea din dreapta a drumului, să folosească permanent luminile de întâlnire, să poarte permanent echipament de protecție omologat (cască, genunchiere, cotiere etc.), să își asigure permanent un spațiu suficient de frânare, fără a trece printre mașini, ci comportându-se ca niște conducători auto distincți. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.924 secunde