Polițiștii țin lecții în școlile din Constanța. Iată ce îi învață pe elevi!

123
Polițiștii țin lecții în școlile din Constanța. Iată ce îi învață pe elevi! - 30ianpreventivsursaipjconstanta-1580380408.jpg

Articole de la același autor

În cursul acestei săptămâni, polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității au desfășurat activități de prevenire în unitățile de învățământ din municipiul Constanța, susținute în cadrul proiectului "ȘCOALA SIGURANȚEI TEDI". Astfel, elevii au primit informații referitoare la interacțiunea cu persoanele străine atât în viața reală, cât și prin intermediul rețelelor de socializare, siguranța școlară, deplasarea în siguranță spre casă sau școală.

Cei mici au fost informați cu privire la posibilele pericole la care pot fi expuși, iar polițiștii le-au prezentat soluții de prevenire adaptate nivelului lor de înțelegere, cu ajutorul unui filmuleț educativ.

Totodată, în cursul zilei de ieri, polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității, împreună cu polițiști din cadrul Secției 5, au desfășurat activități informativ - preventive pe linia prevenirii furturilor din locuințe, a furturilor auto și a infracțiunilor de tâlhărie în cadrul Campaniei "Hoții îți invadează intimitatea". Polițiștii au discutat cu vârstnicii despre comportamentele preventive pe care aceștia ar trebui să le adopte și le-au oferit broșuri cu sfaturi utile în diminuarea riscului de victimizare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2981 secunde