Polițiștii stau cu ochii pe bișnițarii de țigări de la Gara Constanța

85
Polițiștii stau cu ochii pe bișnițarii de țigări de la Gara Constanța - sectiuneevenimentpolitistiistauc-1393160965.jpg

Articole de la același autor

Reducerea infracționalității stradale este unul dintre obiectivele principale ale polițiștilor constănțeni. Drept pentru care, zilnic, oamenii legii patrulează în zonele cunoscute cu potențial criminogen ridicat și, periodic, organizează acțiuni de amploare. 


Joi, polițiștii din Constanța, Ovidiu și Năvodari, sprijiniți de jandarmi, au "vizitat", din nou, zonele unde își fac veacul de obicei bișnițarii de țigări și comercianții ambulanți. 


Printre primele locuri unde și-au făcut apariția polițiști a fost zona Gării și Autogării Sud din Constanța. Aici, oamenii legii au legitimat 16 persoane, au atenționat alte patru, iar la final au aplicat șase sancțiuni contravenționale, în valoare de 3.300 de lei și au confiscat 100 de pachete de țigări de contrabandă. Deși cu aceste măsuri nu va dispărea fenomenul contrabandei stradale de țigări, atât de deranjantă pentru constănțenii care așteaptă în stațiile mijloacelor de transport în comun din zona Gării Constanța, polițiștii spun că este ținut în frâu. 


Acțiuni similare au fost organizate în Năvodari și Ovidiu, unde au fost legitimate zeci de persoane și aplicate sancțiuni de mii de lei.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5327 secunde