Polițiștii sfătuiesc vârstnicii cum să se ferească de hoți

317
Polițiștii sfătuiesc vârstnicii cum să se ferească de hoți - politistii-1579293461.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității au desfășurat, în cursul acestei săptămâni, noi activități pe linia prevenirii infracțiunilor de tâlhărie, a furturilor din locuințe și auto, pe raza municipiului Constanța. Toate acestea au fost organizate în cadrul Programului național și local de prevenire a infracțiunilor comise contra patrimoniului.


În acest context, persoanele aflate la un club de pensionari au vorbit cu polițiștii despre riscurile la care se pot expune atunci când nu adoptă măsurile preventive necesare. Cu această ocazie, oamenii legii le-au oferit cetățenilor o serie de recomandări cu scopul protejării bunurilor personale și a integrității fizice și psihice: "Nu purtați bunuri de valoare la vedere! Evitați deplasările pe timpul nopții pe drumuri necirculate sau neiluminate! Nu vă lăsați atrași în locuri dosnice de către persoane necunoscute, indiferent de pretext!", le-au transmis aceștia bătrânilor. 


Totodată, polițiștii au prezentat un filmuleț 3D, virtual reality, cu ajutorul unor ochelari speciali, acesta creându-le utilizatorilor o simulare reușită a realității în cazul unui furt din locuință.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 24 Decembrie 2019
Stire din Eveniment : Percheziții la braconierii de pește
Pagina a fost generata in 0.3785 secunde