€ 4.7205
£ 5.2885
$ 4.1484

Mai multe ştiri online:

Polițiștii Serviciului "Delta Dunării", acțiuni împotriva braconajului

Ştire online publicată Luni, 13 Noiembrie 2017. Autor: Sorin HULUBEI
Peste 170 de kilograme de pește, setci și ambarcațiuni au fost indisponibilizate de polițiștii Serviciului de Poliție „Delta Dunării”, în urma unei acțiuni din ultima săptămână. Polițiștii au acționat pe apă și pe uscat, pentru protejarea fondului piscicol și prevenirea braconajului. 


În urma acțiunilor desfășurate, echipele de control au constatat în flagrant patru infracțiuni prevăzute de OUG 23/2008 privind pescuitul și acvacultura. De asemenea, au indisponibilizat 178 kilograme de pește (din speciile știucă, crap, caras și lin), o ambar-
cațiune cu motor, 10 setci tip monofilament, în lungime de 550 m și 32 de setci din plasă de fir textil, în lungime de 1.020 m. Valoarea bunurilor confiscate se ridică la 20.400 de lei. 


Într-unul dintre cazuri, polițiștii Serviciului de Poliție „Delta Dunării” au depistat, în flagrant delict, doi bărbați, din județul Tulcea, pescuind ilegal pe lacul Rotundu, din Delta Dunării, cu 18 unelte de pescuit, fără autorizație sau licență pentru pescuit comercial. În momentul depistării, aceștia aveau deja pescuite 32 de kilograme de pește, ce au fost confiscate și predate unei societăți de profil spre valorificare. Ambarcațiunea și motorul cu care se aflau au fost indisponibilizate. Cei doi s-au ales cu dosar penal. (S.H.)


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7807 secunde