Polițiștii s-au cronometrat în cât timp ajung la sesizări. Veți fi uimiți!

584
1

Articole de la același autor

În ciuda tuturor lipsurilor, polițiștii constănțeni se pot mândri cu faptul că sunt prompți: la majoritatea solicitărilor prin 112 primite anul trecut au ajuns în mai puțin de zece minute! 


Polițiștii constănțeni au tras linie și au calculat cât au muncit anul trecut. Iar statisticile realizate arată faptul că oamenii legii de la malul mării au fost extrem de prompți în a răspunde solicitărilor primite de la reclamanți, reușind să ajungă la fața locului mai repede decât în anii trecuți. Astfel, cele mai multe sesizări au fost primite prin Serviciul de Urgență 112 - aproximativ 30.000 de solicitări.  "Din totalul intervențiilor, un procent de 81% au fost deplasări efectuate sub zece minute, iar 12% au fost efectuate până la 15 minute", ne-au precizat reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Con-stanța. 


Una din țintele polițiștilor: să recupereze prejudiciul 
Un alt aspect asupra căruia au pus accent oamenii legii din Constanța a fost recuperarea prejudiciilor în dosarele penale anchetate. De altfel, acesta este unul dintre of-urile păgubiților, după cum ne-au precizat, în repetate rânduri, anchetatorii constănțeni. Drept pentru care, în 2014, în cele aproximativ 3.000 de dosare penale soluționate a fost recuperat un prejudiciu de aproape opt milioane de lei și au fost puse măsuri asiguratorii asupra unor bunuri în valoare de aproape șase milioane de lei. 


Mii de șoferi lăsați fără permis auto 
Extrem de activi au fost, anul trecut, și polițiștii de la Rutieră, drept dovadă și rezultatele obținute. Aceștia au aplicat peste 70.000 de sanc-țiuni contravenționale și au reținut nu mai puțin de 4.000 de permise auto. "Principalele cauze generatoare de accidente rutiere, în județul nostru, sunt traversarea neregulamentară a străzii de către pietoni, neacordarea de prioritate, depășirea vitezei legale etc.", au adăugat reprezentanții instituției. 


Chestorul Bogdan Despescu, in-spectorul șef al IPJ Constanța, a precizat, pentru "Cuget Liber", cu privire la munca depusă de subalternii săi: "În spatele cifrelor, sunt foarte multe ore de muncă ale polițiștilor constănțeni, sunt eforturi suplimentare din partea lor. Drept dovadă, atunci când au fost evenimente, ne-am mobilizat, s-a acționat operativ, iar cei care au comis infracțiuni au fost prinși. Consider că obiectivele propuse au fost atinse, vrem în continuare să abordăm activitatea astfel încât să asigurăm un climat de siguranță pentru constănțeni, cât și pentru cei care vin din afara județului, mai ales în perioada sezonului estival". 


Comentează știrea

RODICA
28 ianuarie 2015
Cea mai extinsa oferta de lucru!

Cea mai extinsa oferta de lucru! Lucram deja cu foarte multi oameni! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2128 secunde