Polițiștii nu au sancționat niciun agresor care a participat la scandalul de pe strada Semănătorului

531
Polițiștii de la Secția 2 s-au autosesizat vizavi de înregistrarea care arată că mai multe persoane de etnie romă s-au luat la bătaie, sâmbătă, cu un alt grup de bărbați sosiți cu mai multe mașini pe strada Semănătorului din Constanța.
Oamenii legii spun că au fost deja identificați unii dintre agresori, însă nu pot lua nicio măsură împotriva acestora deoarece nicio persoană implicată în incident nu dorește să depună plângere prealabilă.
Cu alte cuvinte, chiar dacă acolo a fost vorba de distrugere și tulburarea liniștii publice, polițiștii spun că nu pot face niciun dosar penal, atâta timp cât părțile vătămate l-au luat pe "nu știu" în brațe.
Incidentul despre care oamenii legii nu știau nimic în cursul zilei de duminică deși se întâmplase sâmbătă, în jurul orei 21, a fost surprins de camerele de luat vederi ale unui magazin aflat în zonă.
Imaginile care au fost difuzate pe toate posturile de televiziune arată că, în jurul orei 21, pe strada Semănătorului au sosit două autoturisme din care au coborât mai mulți indivizi. Fără să stea prea mult pe gânduri, ei au început să arunce cu pietre în locuința lui Nermin Amet,transformând în țăndări geamurile.
Imaginile mai arată că, la rândul lor, romii ies și ei, cu bâte și topoare, și îi pun pe atacatori pe fugă.
Exact în acest moment apare și un echipaj al Secției 2 Poliție, care primise un apel pe 112 că ar fi fost sparte geamurile unei case.
Oamenii legii au declarat că proprietarul locuinței, Nermin Amet, a refuzat să depună plân-gere, astfel că nu pot lua nicio măsură împotriva agresorilor, deoarece ar face un abuz.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7946 secunde