Poliţiştii locali, cu ochii pe şantierele din Constanţa

228
Poliţiştii locali, cu ochii pe şantierele din Constanţa - politistiilocali-1608663542.jpg

Articole de la același autor

În ciuda numeroaselor campanii de informare inițiate de polițiștii locali, în continuare, pe străzile din municipiu vedem multe betoniere care murdăresc trama stradală, împrăștie materiale de construcție pe carosabil sau lasă urme inestetice pe unde trec.

Tocmai de aceea, poliţiştii locali au intensificat, în ultimele zilei, acţiunile împotriva celor care nu respectă prevederile legale şi obligaţiile ce le revin privind îmbunătăţirea activităţilor de gospodărire, protecţia mediului, întreţinere şi înfrumuseţare a municipiului Constanţa. Zilele acestea, agenții au aplicat şase sancțiuni pentru nerespectarea prevederilor legale pe şantiere, în cuantum de 3.400 lei. De asemenea, tot în această perioadă, polițiștii locali au aplicat alte opt sancţiuni, în valoare de 8.000 lei.



„Polițiștii locali acționează zilnic pe zonele de competență în vederea monitorizării utilajelor specializate în transportul materialelor de construcții, respectiv beton/ciment spre construcțiile aflate în execuție. În acest sens, facem apel la spiritul civic al cetățenilor pe care îi rugăm să apeleze Dispeceratul Direcției Generale Poliția Locală la numerele de telefon 0241/484.205 - Dispecerat sau 0799/606.142 – WhatsApp, de fiecare dată când sesizează conducători auto care încalcă prevederile legale”, transmite purtătorul de cuvânt al Primăriei Constanţa, Ionela Bărboi.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5755 secunde