Polițiștii l-au prins pe fugarul care a produs accidentul mortal de la Hârșova

740
Polițiștii l-au prins pe fugarul care a produs accidentul mortal de la Hârșova - accidentrutiersoldatcupagubemate-1350300932.jpg
Polițiștii de la Rutieră au reușit să-l identifice pe șoferul care, după ce azi-noapte a produs un accident rutier mortal în centrul localității Hârșova, a fugit de la fața locului. Este vorba de Silviu Sebastian Vladu, de 24 de ani, din localitatea Ciobanu. Acesta conducea un autoturism marca Opel și a lovit un bărbat de 40 de ani, Cristian Panainte, din Dorobanțu, care se afla pe partea carosabilă. Victima a murit pe loc.

Tânărul șofer a fugit de la fața locului, nepăsându-i pe bărbatul pe care l-a lăsat într-o baltă de sânge, oamenii legii căutându-l toată dimineața pentru a-l aduce la audieri și a-l pune sub acuzație. Nu mică le-a fost mirarea acestora când au aflat că șoferul care a omorât un om nu avea permis de conducere.

El este audiat în aceste momente și urmează să fie reținut pentru comiterea infracțiunilor de ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului și conducere a unui autoturism fără a poseda permis.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4965 secunde