€ 4.7612
£ 5.3976
$ 4.256

Mai multe ştiri online:

Polițiștii, în vizită în taberele de pe litoral

Ştire online publicată Miercuri, 25 Iulie 2018. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității împreună cu specialiștii Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog al Județului Constanța, Direcției Județene pentru Sport și Tineret Constanța și I.J.J. Constanța au fost prezenți, ieri, în taberele școlare din stațiunile Eforie Nord și Eforie Sud, dar și în localitatea 2 Mai.

Astfel, polițiștii au venit cu informații importante destinate adoptării unor măsuri de protecție pentru creșterea gradului de siguranță personală, a bunurilor și valorilor turiștilor, dar și prevenirii disparițiilor de minori.

Activitățile s-au desfășurat în stațiunile Eforie Nord, Eforie Sud și în localitatea 2 Mai, având scop creșterea nivelului de informare, educare și conștientizare a adolescenților și tinerilor, cu privire la prevenirea delincvenței juvenile, a victimizării minorilor și a disparițiilor acestora, dar și prevenirea accidentelor rutiere.

În acest sens, polițiștii constănțeni au distribuit pliante cu sfaturi și recomandări preventive, oferindu-le copiilor și grupurilor de copii, veniți în tabere, alături de profesori sau antrenori, brățări de vacanță.

Activitățile fac parte din campania de prevenire a faptelor comise cu violență și a traficului de persoane „Refuz să devin o victimă”, precum și a campaniei de prevenire „Vacanță în siguranță-fără droguri”. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Eveniment
luni, 20 mai Foto : Vine! Foto cu Radu Mazăre în cursa TAROM Paris - București 37469 vizite, 0 comentarii Vine! Foto cu Radu Mazăre în cursa TAROM Paris - București
Actual
ieri, ora 11:35 Foto : Veste bună pentru români. Când se anunță următoarea minivacanță 2212 vizite, 0 comentarii Veste bună pentru români. Când se anunță următoarea minivacanță
Politică
marti, 21 mai Foto : UPDATE. Radu Mazăre, dus la Penitenciarul Rahova 1922 vizite, 0 comentarii UPDATE. Radu Mazăre, dus la Penitenciarul Rahova
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7237 secunde