Polițiștii, în alertă! Un tânăr a amenințat că se sinucide, după care a dispărut

160
Polițiștii, în alertă! Un tânăr a amenințat că se sinucide, după care a dispărut - disparut-1429870025.jpg

Articole de la același autor

UPDATE: Tânărul și-a contactat mama. Acesta i-a spus să stea liniștită, pentru că el este bine.


Polițiștii din Medgidia au fost sesizați, pe data de 20 aprilie, cu privire la faptul că Georgian Sandu, de 29 de ani a plecat de acasă și nu a mai revenit până în prezent. Oamenii legii spun că tânărul a mai plecat de acasă și în trecut, însă a revenit după câteva zile. De această dată, însă, lucrurile au stat altfel. 

Georgian Sandu a apelat la o prietenă din copilărie pentru a-l duce la Costinești. Acesta și-a mințit amica, spunându-i că s-a angajat la o pensiune în stațiunea respectivă și că are nevoie să fie dus cu mașina. Când au ajuns acolo, însă, tânărul s-a dat jos din mașină și, înainte de a se face nevăzut, i-a spus prietenei că se va sinucide.

Familia face apel la el, rugându-l să se întoarcă acasă. Totodată, cetățenii care pot furniza informații în legătură cu această persoană sunt rugați să contacteze Poliția Medgidia sau Dispeceratul I.P.J. Constanța, la telefon 0241.611.364, interior 20005. Tânărul are 1.75 m înălțime, greutate 75 kg, constituție atletică, ochii căprui, prezintă o pată vizibilă pe retina unuia dintre ochi și degetele mici de la ambele mâini deformate.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3477 secunde