Poliţiştii de la Criminalitate Economică, în „vizită” la cârciumari. Amenzi şi bani confiscaţi

253
Poliţiştii de la Criminalitate Economică, în „vizită” la cârciumari. Amenzi şi bani confiscaţi - politistii-1627031671.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța – Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice au desfăşurat, joi, 22 iulie, o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii evaziunii fiscale în domeniul criminalităţii financiare și a drepturilor de proprietate intelectuală, în municipiul Constanța.

În urma activităţilor desfăşurate, au fost verificate 10 entităţi economice şi au fost aplicate opt sancţiuni contravenţionale în valoare de 25.500 de lei, dintre care şase conform Legii 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe și două sancțiuni pentru nereguli la O.U.G. 28/1999 privind obligaţia agenţilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale. De asemenea, a fost confiscată suma de 619 lei.

Totodată, a fost întocmit un dosar de cercetare penală, pentru săvârșirea infracțiunii de reproducere a operelor sau produselor purtătoare de drepturi conexe, conform art. 196 alin. 1 lit. a din Legea 8/1996.

„Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice vor continua desfășurarea de acțiuni specifice pe raza întregului județ, în vederea prevenirii și combaterii activităților ilicite și încălcării legislației în vigoare”, transmit reprezentanţii IPJ Constanţa.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6131 secunde