BATJOCURĂ! Le dădeau să bea APĂ EXPIRATĂ. Chiar și POLIȚIA ÎȘI IA ȚEAPĂ

2900
3
BATJOCURĂ! Le dădeau să bea APĂ EXPIRATĂ. Chiar și POLIȚIA ÎȘI IA ȚEAPĂ - apaexpirata-1471507780.jpg
Se întâmplă în România anului 2016 ca polițiștii aflați în misiune să primească apă expirată, aflată pe stocul anului trecut. Sindicatul Agenților Poliției de Frontieră Garda de Coastă a fost sesizați în seara zilei de 22 iunie, că în următoarea zi va fi distribuită apă cu termen de expirare depășit agenților din teren. În data de 23 iunie, apa expirată a fost distribuită polițiștilor de frontieră și a fost abandonată la locurile în care s-au executat misiunile, agenții preferând să moară de sete, dar să nu-și riște sănătatea.

Mai mult decât atât, la GN Mangalia nici măcar nu a fost distribuită apa minerală. Toate aceste lucruri s-au întâmplat între 22-24 iunie a.c., în perioada în care atenționarea de cod galben de caniculă era valabilă. Abia după două luni de la sesizare, Sindicatul Agenților Poliției de Frontieră Garda de Coastă Constanța a primit un lămuriri complete, pe care le vom expune în rândurile următoare.

"Apa minerală expirată și distribuită a fost achiziționată de Garda de Coastă în cursul anului 2015. La data de atenționării meteorologice, Garda de Coastă nu achiziționase încă apă minerală pentru astfel de situații. Șeful GN Constanța, dorind să rezolve totuși problema și să respecte legea, s-a folosit de apa minerală avută, dispunând ca aceasta să fie distribuită în prima zi de caniculă, 22 iunie, însă din neatenție a omis să verifice și data expirării. Aspectul a fost discutat, recunoscut și asumat de către șeful GN Constanța", scrie SAPF-GC.

Comentează știrea

journalismwatch
18 august 2016
???????

Chiar asa?! Apa poate expira, poate afecta sanatatea apa imbuteliata cu termen de grarantie expirat? Hai sa fim serios! Mai jos aveti un link in care se explica faptul ca apa imbuteliata poate fi stocata pe termen nelimitat. http://www.explic.eu/curiozitati/apa-expira-se-poate-strica-apa/

fyras
18 august 2016
apa minerala

Sapati adanc ca asta e minciuna. sa vedeti ce salarii de exclenta se ia de catre sefii de compartmente din Garda de Coasta si asta de 2 ani jumate din 6 in 6 luni de parca au distrus buncarul lui Hitler, iar prostii din subunitati ,mucles ca daca zic ceva le gasesc D-nii sefi "bube" la comanda.

SAPF-GC
19 august 2016
Nou sef la Garda de Coasta

SAPF-GC se tra duce cam asa: Sindicatul ANTI P olitia de Frontiera din Garda de Coasta. Atentie ca vine noul sef si va face curatenie. Totul va fi spalat cu apa expirata.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7912 secunde