BATJOCURĂ! Le dădeau să bea APĂ EXPIRATĂ. Chiar și POLIȚIA ÎȘI IA ȚEAPĂ

Joi, 18 August 2016
2856
Se întâmplă în România anului 2016 ca polițiștii aflați în misiune să primească apă expirată, aflată pe stocul anului trecut. Sindicatul Agenților Poliției de Frontieră Garda de Coastă a fost sesizați în seara zilei de 22 iunie, că în următoarea zi va fi distribuită apă cu termen de expirare depășit agenților din teren. În data de 23 iunie, apa expirată a fost distribuită polițiștilor de frontieră și a fost abandonată la locurile în care s-au executat misiunile, agenții preferând să moară de sete, dar să nu-și riște sănătatea.

Mai mult decât atât, la GN Mangalia nici măcar nu a fost distribuită apa minerală. Toate aceste lucruri s-au întâmplat între 22-24 iunie a.c., în perioada în care atenționarea de cod galben de caniculă era valabilă. Abia după două luni de la sesizare, Sindicatul Agenților Poliției de Frontieră Garda de Coastă Constanța a primit un lămuriri complete, pe care le vom expune în rândurile următoare.

"Apa minerală expirată și distribuită a fost achiziționată de Garda de Coastă în cursul anului 2015. La data de atenționării meteorologice, Garda de Coastă nu achiziționase încă apă minerală pentru astfel de situații. Șeful GN Constanța, dorind să rezolve totuși problema și să respecte legea, s-a folosit de apa minerală avută, dispunând ca aceasta să fie distribuită în prima zi de caniculă, 22 iunie, însă din neatenție a omis să verifice și data expirării. Aspectul a fost discutat, recunoscut și asumat de către șeful GN Constanța", scrie SAPF-GC.

Pagina a fost generata in 0.7668 secunde