Polițiștii de frontieră constănțeni, aflați în misiune în Grecia - lăudați!

221

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră constănțeni, aflați în misiune în Marea Egee, au primit, săptămâna trecută, o vizită importantă.

Nava MAI 1103 aparținând Gărzii de Coastă se află, în perioada 18 mai - 14 august, în Marea Egee, unde participă la Operațiunea "Poseidon 2020", organizată sub egida FRONTEX. Nava maritimă are misiuni de patrulare, supraveghere, căutare și salvare, alături de mijloacele tehnice și echipajele celorlalte state membre UE participante la operațiune.

Pe 9 iunie, nava a fost vizitată de o delegație elenă formată din Giannis Plakiotakis, ministrul Transporturilor Maritime și al Politicii insulare, vice-amiral Kliaris Theodoros, șeful Gărzii de Coastă Elene, Christiana Kalogirou, guvernator regional al Mării Egee de Nord.

Pe timpul vizitei, vice-amiral Kliaris Theodoros a transmis mulțumiri echipajului navei pentru modul de îndeplinire a misiunilor încredințate, a modului de cooperare cu celelalte autorități implicate în supravegherea frontierei maritime. De asemenea, acesta și-a exprimat speranța că Poliția de Frontieră Română va oferi în continuare sprijin Greciei în cadrul operațiunilor sub egida FRONTEX pentru a securiza frontiera maritimă.

La bordul navei au fost înmânate plachete reprezentative.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4042 secunde