Polițiștii constănțeni vor să prevină furturile din autoturisme

600
Polițiștii constănțeni vor să prevină furturile din autoturisme - 7decembrieprevenireafurturiauto-1323261156.jpg
Polițiștii de proximitate din cadrul a cinci secții de poliție din Constanța, cei ai Poliției Municipiului Mangalia și Medgidia, Serviciul de Ordine Publică și Compartimentul de Analiză și Prevenire a Criminalității din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța derulează în săptămâna 05 - 09 decembrie a.c. acțiuni pentru prevenirea furturilor din autoturisme.
Scopul activităților vizează informarea proprietarilor de autoturisme cu privire la măsurile minime de siguranță pe care ar trebui să le adopte pentru a nu deveni victime ale acestor genuri de infracțiuni.
Astfel, astăzi, polițiștii de proximitate din cadrul Secției 2, Serviciul de Ordine Publică și Compartimentul de Analiză și Prevenire a Criminalității au acționat pentru prevenirea furturilor din autoturisme în zona centrelor comerciale din Constanța, având în vedere faptul că cetățenii sunt preocupați în această perioadă de cumpărăturile pentru sărbătorile de iarnă și nu mai acordă atenția cuvenită protecției bunurilor persoanele.
În acest context, polițiștii constănțeni le-au înmânat flyere și le-au recomandat posesorilor de autoturisme să nu lase în interiorul acestora genți sau sacoșe chiar dacă nu conțin bunuri de valoare.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2964 secunde