€ 4.726
£ 5.3065
$ 4.2193

Mai multe ştiri online:

Polițiștii constănțeni, proiect educațional pentru elevi

Ştire online publicată Marţi, 12 Iunie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Polițiștii din cadrul Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității Constanța au fost, zilele trecute, alături de copiii care au participat la un eveniment cultural, în cadrul proiectului educațional „Caravana Isteților - știu mă informez, deci sunt cel mai bun!”, unde cei mici au concurat pentru unul dintre trofeele acordate de polițiști. 


Polițiștii constănțeni s-au aflat printre cei mici, asistând la spectacolul oferit de elevii mai multor grădinițe și școli, din județul Constanța, cei mici reușind să-i bucure pe toți cei prezenți la eveniment.


Totodată, polițiștii au jurizat momentele artistice prezentate în cadrul acestei gale, nominalizându-l cu titlul de „Micul Polițist” pe cel mai talentat dintre candidați. 


Elevii și-au luat rămas bun de la școală printre sfaturile și recomandările polițiștilor, referitoare la prevenirea delincvenței juvenile, a victimizării minorilor și a violenței în școli, menite să le asigure o vacanță în siguranță, alături de cei dragi, fără evenimente neplăcute.


În cele din urmă, entuziasmul și bucuria specifice copilăriei au constituit ingre-dientul secret care a transformat această activitate într-un moment frumos, atât pentru cei mici, cât și pentru adulții participanți la eveniment. 


Activitatea a fost organizată de Gabriela Cosmina Calițescu, în colaborare cu Nașul TV.


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7605 secunde