Polițiștii constănțeni, proiect educațional pentru elevi

226

Articole recomandate

Polițiștii din cadrul Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității Constanța au fost, zilele trecute, alături de copiii care au participat la un eveniment cultural, în cadrul proiectului educațional "Caravana Isteților - știu mă informez, deci sunt cel mai bun!", unde cei mici au concurat pentru unul dintre trofeele acordate de polițiști. 


Polițiștii constănțeni s-au aflat printre cei mici, asistând la spectacolul oferit de elevii mai multor grădinițe și școli, din județul Constanța, cei mici reușind să-i bucure pe toți cei prezenți la eveniment.


Totodată, polițiștii au jurizat momentele artistice prezentate în cadrul acestei gale, nominalizându-l cu titlul de "Micul Polițist" pe cel mai talentat dintre candidați. 


Elevii și-au luat rămas bun de la școală printre sfaturile și recomandările polițiștilor, referitoare la prevenirea delincvenței juvenile, a victimizării minorilor și a violenței în școli, menite să le asigure o vacanță în siguranță, alături de cei dragi, fără evenimente neplăcute.


În cele din urmă, entuziasmul și bucuria specifice copilăriei au constituit ingre-dientul secret care a transformat această activitate într-un moment frumos, atât pentru cei mici, cât și pentru adulții participanți la eveniment. 


Activitatea a fost organizată de Gabriela Cosmina Calițescu, în colaborare cu Nașul TV.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3151 secunde