Polițiștii constănțeni, de vorbă cu liceenii

165

Articole de la același autor

Polițiștii constănțeni au stat de vorbă, luni, 19 noiembrie, cu elevii Liceului Tehnologic "Gheorghe Duca" din Constanța despre violența școlară și riscul de a deveni delicvenți.

Întâlnirea, organizată de Biroul de Analiză și Prevenire a Criminalității din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, are drept scop pregătirea antivictimală și antisocială a tinerilor din clasele a noua și a zecea. Polițiștii constănțeni le-au prezentat elevilor aspecte privind răspunderea penală, prevenirea comportamentului antisocial, prevenirea agresivității și a violenței în mediul școlar și prevenirea victimizării elevilor. În acest sens, oamenii legii au desfășurat o lecție interactivă cu elevii, oferindu-le sfaturi și răspunsuri tuturor întrebărilor, precum și materiale cu mesaje informativ - preventive.

"Activitățile derulate se subscriu obiectivelor Priorității locale de prevenire a delicvenței juvenile și a victimizării minorilor, proiectului «Ia atitudine… împreună pentru siguranța ta!» și proiectului de prevenire a violenței domestice și a traficului de persoane «Refuz să devin o victimă!»", precizează reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

În cadrul activității, au participat și reprezentanți ai Agenției Naționale Împotriva Traficului de Persoane Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.3424 secunde