Polițiștii constănțeni, cu ochii pe elevii-șoferi

188
Polițiștii constănțeni, cu ochii pe elevii-șoferi - cuochiipeelevi-1525965436.jpg
Polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității, împreună cu cei din cadrul Serviciului Rutier Constanța, au participat, ieri, la ediția a VI-a a Proiectului educațional regional "Civilizația Șoselei", organizat de Liceul Tehnologic "Dimitrie Leonida" din municipiul Constanța. 


Cu motto-ul "Viteza reduce distanța, dar curmă viața" al poetului Mihai Cucereavii, polițiștii constănțeni au jurizat concursul "Îndemânatic da, teribilist nu", ocazie cu care 30 de elevi ai mai multor licee din România și Republica Moldova și-au testat cunoștințele teoretice și și-au dovedit îndemânarea practică la proba conducerii unui autoturism. 


Competiția a avut loc într-un poligon amenajat, cu mai multe obstacole, printre care și ploaia torențială care i-a însoțit pe elevi pe toată perioada desfășurării concursului. 


Polițiștii au fost plăcut impresionați de pregătirea temeinică a tuturor participanților, reamintindu-le acestora că pot deveni un exemplu de conduită preventivă atât pentru prieteni, colegi, cât și pentru ceilalți participanți la trafic.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4101 secunde