Polițiștii constănțeni au ieșit la confiscat brazi

166
Polițiștii constănțeni au ieșit la confiscat brazi - brazi241355764750-1355835174.jpg

Polițiștii constănțeni efectuează, în această perioadă, controale tematice, pentru a se asigura că locuitorii Constanței vor avea sărbători liniștite, fără să cadă victime tâlharilor, hoților sau să fie păcăliți în piețe.


Drept pentru care, polițiștii de la mai multe servicii au descins în piețe, împreună cu inspectori ai Primăriei Constanța.
Polițiștii Secției 2 au controlat patru locații publice, pe linia prevenirii și combaterii comerțului ilicit. Au aplicat 11 sancțiuni, în valoare de 2.600 de lei.


De asemenea, ofițerii Serviciului de Investigarea Fraudelor au organizat o acțiune pe linia combaterii evaziunii fiscale și  a activităților comerciale ilicite cu brazi de Crăciun în piețele din Constanța. Cu ocazia acțiunii oamenii legii au controlat 11 agenți economici, aplicând 11 sancțiuni contravenționale în valoare de 11.000 lei și ridicând în vederea confiscării, 36 de brazi, în valoare de 3.600 lei.


Totodată, polițiștii Serviciului Ordine Publică au organizat o acțiune pe linia prevenirii tăierii, transportului și comercializării materialelor lemnoase și/sau pomilor de Crăciun în piețe, târguri, oboare, neautorizate conform normelor privind  circulația materialelor lemnoase.


Cu această ocazie au fost verificate 2 puncte de desfacere de pe raza municipiului, fiind aplicate 2 sancțiuni contravenționale în valoare de 27.000 lei, pentru neîntocmirea corespunzătoare a avizelor de însoțire a mărfii, totodată fiind ridicați în vederea confiscării 31 de brazi.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 14 Septembrie 2012
Stire din Eveniment : Vindea pește pe malul Dunării
Luni, 10 Decembrie 2012
Stire din Cetățenești : Colțul constănțeanului  supărat
Pagina a fost generata in 0.1925 secunde