Polițiștii constănțeni au descins, cu procurorii DIICOT, la Tulcea

101
Polițiștii constănțeni au descins, cu procurorii DIICOT, la Tulcea - 16iuliedescinderievazionisti-1396266472.jpg

Articole de la același autor

Procurorii  Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT), împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța (BCCO) au efectuat zece percheziții pe raza municipiului Tulcea. Acțiunea a vizat destructurarea unui grup infracțional specializat în trafic de droguri de risc și efectuarea, fără drept, de operațiuni cu produse știind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive. 


"În cauză, există suspiciunea rezonabilă că, în cursul anului  2014, pe raza municipiului Tulcea s-a constituit o grupare infracțională, la care au aderat mai multe persoane, specializată în procurarea, deținerea și comercializarea de droguri și efectuarea, fără drept, de operațiuni cu produse știind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive", au precizat reprezentanții DIICOT. 


Drogurile erau destinate comercializării pe raza municipiului Tulcea.


În urma descinderilor, oamenii legii au ridicat de la locuințele suspecților droguri și produse susceptibile de a avea efecte psihoactive, precum și dispozitive pentru confecționarea artizanală a țigaretelor. Procurorii DIICOT au dispus reținerea față de șase persoane, iar instanța a dispus arestarea preventivă a acestora. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Serviciul Român de Informații (SRI).


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1498 secunde