€ 4.7326
£ 5.2538
$ 4.2139

Mai multe ştiri online:

Polițiștii constănțeni, acțiune alături de elevii liceului din Nicolae Bălcescu

Ştire online publicată Vineri, 16 Martie 2018. Autor: Sorin HULUBEI
 Polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității i-au vizitat pe elevii clasei întâi care învață în cadrul Liceului Tehnologic „I.C. Brătianu”, din localitatea Nicolae Bălcescu. Polițiștii i-au încurajat pe cei mici să participe la o oră interactivă, privind importanța regulilor de circulație, fiindu-le prezentate imagini și filmulețe educative, despre atenția sporită de care trebuie să dea dovadă atunci când se deplasează pe stradă.

Activitatea desfășurată face parte din Programul național de prevenire a delincvenței juvenile și a victimizării minorilor, Proiectul educațional Școala Siguranței Tedi, Campania Concurs Cetățenie digitală și Proiectul educațional „Ia atitudine”, împreună pentru siguranța ta, copiii fiind premiați cu legitimații „Polițist Rutier pentru o zi” și calendare cu recomandări și sfaturi preventive.

Totodată, polițiștii constănțeni au desfășurat activități de prevenire a infracțiunilor de tâlhărie și furturi din locuințe, pe raza secției 4 Poliție Constanța, activitatea făcând parte din Programul național de prevenire a infracțiunilor contra patrimoniului. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7563 secunde