Polițiștii au tras opt focuri de armă pentru prinderea unor infractori

999
Polițiștii au tras opt focuri de armă pentru prinderea unor infractori - focuridearma-1445188672.jpg

Articole de la același autor

Acțiune de amploare, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în localitatea Poarta Albă. Trei indivizi, bănuiți de furturi din locuințe, au fost puși pe fapte mari. S-au gândit că o să dea lovitura și o să se îmbo-gățească, dar nu aveau să știe că polițiștii sunt pe urmele lor. Ofițerii Serviciului de Investigații Criminale aveau informații despre suspecți, astfel că, sâmbătă, au pornit ofensiva. 


Unul dintre indivizi a intrat într-o casă din localitate, în timp ce alți doi îl așteptau în curte. Nu a apucat să cotrobăie prea mult, deoarece zgomotul produs de el a trezit-o pe proprietară. În momentul în care și-a cercetat locuința, femeia a dat nas în nas cu infractorul. 


"La vederea părții vătămate, persoana suspectă a părăsit imobilul fără a sustrage bunuri ori valori. Persoana respectivă a fost văzută de victimă părăsind curtea locuinței, însoțită de alte două persoane, care, ulterior s-au deplasat spre un autoturism cu care veniseră în zona", a declarat scms. Carmen Șerbănescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța. Femeia a sunat imediat la 112 și a reclamat incidentul. 


Urmărire ca în filme 
Suspecții s-au urcat imediat într-un autoturism marca Dodge înmatriculat în Bulgaria și au demarat în trombă. Ofițerii SIC, împreună cu cei ai Serviciului de Operațiuni Speciale, au intervenit și au pornit în urmărirea suspecților. 


Polițiștii au tras opt focuri de armă în plan vertical, dar asta nu i-a făcut pe indivizi să cedeze. Potrivit unor surse, aceștia au aban-donat autoturismul și au început să o ia la fugă prin curțile oamenilor. Au profitat de întuneric și s-au ascuns prin gospodării, dar anchetatorii au fost mai sprinteni ca ei. Cu ajutorul polițiștilor din cadrul Secției 4 Rurale și ai Serviciului Acțiuni Speciale, doi dintre indivizi au fost prinși în scurt timp, iar al treilea, după câteva ore. 


Adem Amiș, de 25 de ani, Vasile Stoica, de 32 de ani, și Osman Mustafa, de 28 de ani, au fost escortați la sediul Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța pentru audieri.


"Cercetările sunt continuate de polițiștii Serviciului Investigații Criminale pentru stabilirea întregii activități infracționale", a adăugat scms. Carmen Șerbănescu. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 14 Octombrie 2015
Stire din Eveniment : Patru mașini jefuite
Vineri, 16 Octombrie 2015
Stire din Eveniment : Descoperire macabră, la Medgidia
Pagina a fost generata in 1.486 secunde