Polițiștii atrag atenția asupra "promoțiilor" păguboase

225
Polițiștii atrag atenția asupra

Articole de la același autor

Câștigarea încrederii persoanelor vârstnice, prin prezentarea de produse la prețuri promoționale ori de cadouri din partea unor magazine sau autorități, le asigură infractorilor accesul, fără efort, în locuințele și la economiile acestora.

Popularizarea acestor promoții se realizează prin intermediul cataloagelor disponibile în magazin, pe site-urile de pe internet sau oferite de distribuitorii ambulanți, nicidecum prin prezentarea produselor la domiciliu.

"Nu invitați necunoscuți în casă, în curte, chiar dacă pretind că doresc să vă vândă produse la prețuri mici, să vă ofere bunuri cu titlu de cadou sau ca pomană. Țineți ușa sau poarta încuiate, chiar dacă sunteți acasă! Nu țineți în casă sume de bani sau bunuri de valoare; acestea trebuie păstrate în depozite bancare. Dacă, totuși, alegeți să le păstrați în locuință, nu le depozitați în șifonier, acesta fiind primul loc în care caută hoții", vă sfătuiesc polițiștii.

De asemenea, oamenii legii vă recomandă să nu invitați acasă persoane pe care doar ce le-ați cunoscut și care vă spun povești impresionante de viață. Acestea pot profita de ocazie pentru a fura bunuri și s-ar putea folosi chiar de violență pentru a-și atinge scopul.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8075 secunde