Polițiștii, acțiuni de prevenire cu elevii liceelor. "Este cool să refuzi drogurile"

152
La data de 4 mai, polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității împreună cu specialiști din cadrul Agenției Naționale Antidrog Constanța au desfășurat activități în cadrul Programului local de prevenire a violenței în familie, precum și al Proiectului "Etnobotanicele - un pariu greșit". 


Scopul acestei acțiuni constă în prevenirea violenței ca urmare a consumului de alcool sau a altor substanțe interzise. Astfel, polițiștii constănțeni au vizitat liceele teoretice "George Emil Palade" și "Lucian Blaga", din municipiul Constanța, unde au discutat cu elevii, din clasele X- XII, despre violență, ca urmare a consumului de alcool sau a altor substanțe interzise, dar și despre răspunderea penală a minorilor.


Pe parcursul activității, elevii au primit materiale preventive, constând în broșuri și flyere. Astfel, plecând de la premisa "Este cool să respecți regulile", polițiștii le-au transmis elevilor următorul mesaj: "Este cool să refuzi să consumi alcool, tutun sau droguri, să spui stop Violenței și să eviți prietenia persoanelor violente! Este cool să fii tolerant!".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4978 secunde