Polițiști "umiliți" de șmecheri cu bolizi de lux. Le-a arătat chiar și penisul...

7050
3
Scene desprinse din filmele de acțiune au avut loc, week-end-ul trecut, în Capitală. Un tânăr de 22 de ani, aflat la volanul unui Porsche, a dat cu mașina peste agentul care îi ceruse actele, după ce trecuse pe culoarea roșie a semaforului. La scurt timp, mai multe echipaje de poliție l-au oprit pe bărbat, care a lovit mai multe autospeciale în încercarea de a fugi din nou de oamenii legii. Roni Herscovici, tânărul aflat la volan, s-a baricadat în mașină și le-a făcut polițiștilor gesturi obscene, arătându-le inclusiv penisul.

Roni Herscovici este fiul unuia dintre cei mai mari traficanți de droguri capturați la București în anii 2000, Carol Hersco-vici. Tânărul a fost arestat preventiv și este acuzat tentativă de omor, ultraj și distrugere. Polițistul rănit a suferit fracturi la mai multe degete.

În urmă cu aproximativ o lună, un caz similar a avut loc și la Constanța, însă deznodământul a fost cu totul altul. 


Marian Cruceru conducea un Audi A6 în localitatea Ostrov, în noaptea de 18 spre 19 februarie, când a fost oprit de polițiști, la un control de rutină. În loc să încetinească, bărbatul a călcat accelerația, iar oamenii legii au pornit în urmărirea acestuia. În scurt timp, el a fost tras pe dreapta. Observând că miroase a alcool, unul dintre agenți a cerut verificarea șoferului cu aparatul alcooltest. Întrucât conducătorul auto a refuzat, oamenii legii au încercat să-l conducă la spital, pentru prelevarea de probe biologice.

În acel moment, Marian Cruceru a intrat în mașină sub pretextul că își caută documentele și a apăsat pedala de accelerație, călcând un polițist peste picior. Oamenii legii au încercat să-l oprească și și-au folosit inclusiv armamentul din dotare. Agentul călcat a necesitat trei zile de îngrijiri medicale. Marian Cruceru a fost depistat a doua zi și dus la sediul Poliției pentru audieri. Individul este liber și are în plan să-l dea în judecată pe polițistul pe care l-a călcat, pentru tentativă de omor, după ce a folosit armamentul din dotare. 


Întrebați de ce, în ambele cazuri, polițiștii nu au procedat la spargerea geamului autoturismului, scoaterea șoferului și încătușarea acestuia, oamenii legii ridică din umeri și afirmă că nu există proceduri pentru astfel de cazuri. 


"Nu avem proceduri pentru așa ceva. Vă dați seama în ce vremuri trăim? În mod normal, această situație nu se întâlnea în România. Din ce în ce mai mulți șoferi își permit să facă asta, pentru că sunt lăsați în libertate, nu se iau măsuri împotriva lor, parchetele nu se implică și justiția te lasă la voia întâmplării. De aceea putem ajunge la situații în care agenții să prefere să închidă ochii atunci când văd șoferi care nu opresc la semnale. Așa arată, din păcate, România timpurilor noastre", a declarat, pentru "Cuget Liber", Daniel Avasilcăi, președintele Sindicatului Europol Constanța. 


Comentează știrea

Succes
13 martie 2017
Dada

Auzi tupeu îl da în judecata pe polițist. Doamne da-le putere sa folosească armamentul și sa aibă voie sa ii împuște în cap pe criminalii ăștia fără sa aibă consecințe. România ce ai ajuns... e incredibil trebuie sa plec de aici lucrurile scăpa de sub control..prea multi criminali pe strada mi-e frica pentru mine și familia mea ca nu ii pot apara,te calcă cu mașina și apoi te da în judecata și îți cere și daune morale judecători și procurori de cacat sa le ardă copiii de vii sa ii vadă ca pe miel la proțap carbonizati asta le doresc!!

Dan
13 martie 2017
Da ti proceduri

Exact cum a descris Avasilcai situatia,asa e realitatea.

Liviu Chilian
13 martie 2017
Zsidanul schizofrenic-paranoic Pataievici(Constantinescu) a adus Ocupația Zsidaneasca in Rromarlania

Repet. Ca un nor de lăcuste apocaliptice s'au năpustit asupra fostei Romanii, Zsidanii Satanici, când Pataievici a fost făcut Fuhrer de către Sat-Ana Blandiana, poetesa leninistă, dama de companie a Zsidanilor bolșevici in anii '950-'960, devenita...dizidenta anticeaușista. Îmi amintesc ca merdia considera dictatura, perioada in care Pataievici a fost Fuhrer. In patru ani de DEZMĂȚ politicastru cederist, a fost distrusă fosta Românie. Povestea Zsidanilor criminali Hershkobitch a început pe timpul lui Pataievici. Tatăl putzoiului nebun Roni Hershkkbitch a fost Arestat pt trafic de narcotice când dementu'asta satanic ce le'a arătat milițienilor preputzu', avea patru ani. El a crescut in familie de narcotraficanți! "Părinții" lui, înnebuniți dupa bani, precum toți Zsidanii Satanici, nu au renunțat la crima narco. Rromarlania fiind bantustanul-RAi al criminalilor de orice fel din toată zoomenirea. In 2001, când in casa din Brașov a lui Kkrol Hreshkkbitch, Miliția a găsit zeci de mii de pastile Ecstasy, prim-sinistru era Nastase El Insusi! Dar, adevăratul Fuhrer al Rromarlaniei nastasiste a fost Sasha Bittner, Zsidan Amerikknar din Jew Jerk, var cu Dana Nastase si, ați ghicit, Kkrol Hreshkkbitch. Zsidani Porfirici blestemați!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8271 secunde