Polițiști din Constanța, detașați la Tulcea și Ialomița

307
Polițiști din Constanța, detașați la Tulcea și Ialomița - nouapolitistivranceniauplecatpel-1346440919.jpg

Sub coordonarea Direcției Rutiere și Direcției de Ordine Publică din cadrul Poliției Ro-mâne, sâmbătă au loc acțiuni de prevenire a faptelor antisociale în județele Tulcea și Ialomița.


Activitățile polițiștilor vizează diminuarea riscului rutier, menținerea ordinii și liniștii publice, prevenirea activităților infracționale și depistarea persoanelor care încalcă prevederile legale.


Astfel, în intervalul orar 12.00 - 18.00, în județul Tulcea, a avut loc o razie la care au participat participă polițiști de la structurile locale de poliție rutieră, ordine publică și inter-venție rapidă, precum și polițiști delegați din județele Brăila, Constanța, Galați și Ialomița.


De asemenea, sâmbătă, 1 septembrie, în același interval orar, are loc o acțiune similară, pe raza județului Ialomița. La activități vor participa, pe lângă polițiștii din cadrul structurilor locale de poliție rutieră, ordine publică și intervenție rapidă și polițiști detașați din județele Brăila, Buzău, Călărași, Constanța și Secția de Poliție Autostrăzi.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 01 Septembrie 2012
Stire din Eveniment : Polițiștii de la Autostrăzi vor libere
Pagina a fost generata in 0.3914 secunde