POLIȚIȘTI DIN CONSTANȚA, BĂTUȚI CHIAR ÎN FAȚA SEDIULUI! INDIVIZI BEȚI AU URINAT PE MAȘINA DE POLIȚIE, DUPĂ CARE AU UMILIT-O PE SOȚIA ȘEFULUI DE POST

Marţi, 17 Octombrie 2017
30036
Județul Constanța pare să fi devenit Vestul Sălbatic al României, dacă ne gândim că aproape lună de lună oamenii legii sunt înjurați și agresați. De această dată vorbim despre doi agenți, agresați fizic și verbal chiar în fața postului de poliție. Întreaga întâmplare care a dus la scandal este de-a dreptul halucinantă. 


Totul s-ar fi întâmplat în noaptea de luni spre marți, când doi indivizi aflați în stare de ebrietate au crezut că este o idee bună să bea, stând pe autospeciala de poliție, în fața postului din comuna Independența. La un moment dat, cei doi bărbați au început să-și facă nevoile pe mașina poliției, timp în care prin zonă trecea șoția șefului de post. La vederea acesteia, indivizii au început să-i arate doamnei organele genitale și să o înjure ca la ușa cortului. 


Imediat, femeia i-a comunicat șefului de post cele întâmplate, iar polițistul le-a cerut socoteală celor doi pentru cele întâmplate. Fiind într-o avansată stare de ebrietate, bărbații nu au stat prea mult pe gânduri înainte să sară la gâtul omului legii. Polițistul a cerut sprijinul unui coleg. Ce spune Poliția


"Polițiștii din cadrul Secției 9 Rurală Topraisar efectuează cercetări privind doi bărbați de 29, respectiv 52 de ani, din localitatea Independența, județul Constanța care, la data de 16 octombrie a.c., aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, au urinat pe autospeciala de poliție, parcată în fața Postului de Poliție Independența.

Șeful postului de poliție din localitatea Independența s-a sesizat asupra faptei, moment în care cei doi bărbați au devenit agresivi.

La fața locului a intervenit incă un polițist din localitate, care, împreună cu șeful de post, i-au imobilizat, încătușat și condus la sediul secției de poliție.

Polițiștii continuă cercetările pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia."


Pagina a fost generata in 0.2151 secunde