Polițiști de la Secția 2, amenințați cu moartea: „Am să vă tai gâtul!”

1163
Polițiști de la Secția 2, amenințați cu moartea: „Am să vă tai gâtul!” - 13aprpolitistamenintat-1618309313.jpg

Articole de la același autor



Un constănțean de 51 de ani a fost reținut, iar procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța au propus arestarea lui preventivă, după ce a amenințat doi polițiști de la Secția 2 din municipiul Constanța. 
„La data de 29.03.2021, în jurul orei 22:00, în timp ce se afla în sediul Secției 2 Poliție Constanța, i-a adus amenințări cu moartea agentului de poliție P.L., care se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu, spunându-i că îi va tăia gâtul când o va prinde, pe motiv că aceasta l-a sancționat contravențional pentru nepurtarea măștii de protecție în sediul unei instituții publice, iar la data de 08.04.2021, în jurul orei 18:30, în timp ce se afla în același sediu de poliție, i-a declarat verbal și în scris lucrătorului de poliție T. C.-M., aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu, că în cazul în care organele statului nu vor lua măsuri pentru arestarea fiului său, D. R., care este consumator de droguri, va ucide dealerii de droguri, poliția antidrog, procurorii sau judecătorii, chiar și cu riscul de a fi condamnat.
Cercetările vor fi efectuate în continuare de organele de cercetare penală ale poliţiei judiciare din cadrul Secției 2 Poliție Constanța, sub coordonarea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispusă o soluţie în cauză faţă de inculpatul D. R.”, au arătat procurorii. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.8123 secunde