Polițiști constănțeni bătuți la o petrecere de 1 Mai

268
Serbarea câmpenească organizată de Primăria Bărăganu de 1 Mai s-a încheiat într-un scandal în toată regula. Motivul care a dus la declanșarea conflictului a fost prezența polițiștilor, aflați în zonă tocmai pentru a menține liniștea și ordinea publică.

Marți noaptea, în jurul orei 23,50, șase agenți de poliție din cadrul Secției 9 Rurală se aflau în zona Căminului Cultural din Bărăganu, unde erau strânse aproape o sută de persoane. Prezența lor nu a fost însă pe placul a trei indivizi, vechi cunoștințe ai oamenilor legii, aflați sub influența băuturilor alcoolice. Robert Relu Olaru, de 35 de ani, Mădălin Alexandru Popa, de 24 de ani, și Cătălin Popoiu, de 22 de ani, au sărit pe polițiști, ba chiar, a afirmat George Caraivan, șeful secției de poliție, i-a instigat și pe ceilalți să facă la fel. "Erau vreo 40 de scandalagii, dar numai aceștia trei au sărit la bătaie. Ceilalți însă i-au înjurat și i-au amenințat pe polițiști", a adăugat omul legii.

Pentru a calma spiritele, cei șase agenți de pază prezenți au fost nevoiți să facă uz de spray-ul lacrimogen. "Au fost chiar la un pas de a folosi și armele", a adăugat șeful de post. Doi dintre polițiști au fost, însă, răniți în urma evenimentelor.

Cei trei scandalagii au fost reținuți, fiind acuzați de ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea liniștii și ordinii publice și sfidarea organelor de cercetare penală, urmând să fie prezentați instanței abilitate cu propunere de arestare preventivă. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 28 Aprilie 2012
Stire din Actual : Google sărbătorește 1 Mai!
Pagina a fost generata in 0.3855 secunde