Polițistă din Constanța, supranumită "PITBULL-ul"! A băgat spaima în hoți!

1677
Polițistă din Constanța, supranumită

Articole de la același autor

O tânără polițistă din județul Constanța, de 31 de ani, și-a făcut un renume de dură în nordul litoralului, dar și în întreg județul, după ce a participat la aproximativ 200 de prinderi în flagrant. Colegii, dar și cetățenii i-au pus și o poreclă dură: "Pitbull-ul". Elisabeta Toader, cunoscută mai degrabă ca Elisa, este polițistă de trei ani, din ianuarie 2017, la Secția Rurală 5 Cogealac, iar în această săptămână a fost prezentată drept exemplu, pe rețeaua de socializare Facebook, de Ministerul Afacerilor Interne. 
"Ea este Elisa, ne-a spus colegul ei arătând spre polițista care se apropia de noi. Uniforma îi venea perfect și se vedea de la depărtare că o poartă cu mândrie. De 3 ani este polițistă în nordul litoralului și are în grijă 6 comune cu satele arondate. În toată această perioadă are la activ peste 200 de prinderi în flagrant și nu a fost acțiune de la care să facă un pas în spate.
Noi am auzit de ea anul trecut când a arestat doi tâlhari care furaseră o mașină. Elisa, care se întorcea de la o audiere, i-a surprins în trafic și a reușit să-i oprească. Cu mașina poliției a blocat ușa șoferului, apoi aceștia au fost încătușați și arestați de colegii care veniseră în sprijin.


În scurt timp și-a căpătat și o poreclă: Pitbulul!
- Nu te deranjează cum îți spun oamenii? am întrebat-o pe polițistă.
- Deloc, ne-a răspuns ea râzând. Chiar mă distrează. Probabil că așa mă văd ei.
- Sunt peste 40 de grade afară. Nu îți este cald cu vesta pe tine?
- Deloc. M-am obișnuit, plus că aici trebuie să fim permanent pregătiți să intervenim. 
- Noi am auzit de tine și de cum înțelegi să-ți faci datoria de polițist și am vrut să-ți adresăm personal felicitările noastre.
- Vă mulțumesc frumos, dar eu nu îmi fac decât datoria.
În acest moment un coleg de-al Elisei trece pe lângă noi.
- Să știți că mie nu îmi este niciodată teamă să merg la o intervenție dacă știu că este și Pitbulul nostru.
- Să știi că nici mie nu mi-ar fi teamă cu mine, a răspuns Elisa cu același râs molipsitor și optimist.
Încă o dată îți mulțumim, Elisa, pentru cum înțelegi să protejezi comunitatea pe care o ai în răspundere. Cu respect!", au transmis reprezentanții Ministerului Afacerilor Interne. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.602 secunde