Polițist, victima unui accident rutier când căuta un copil dispărut

244
Polițist, victima unui accident rutier când căuta un copil dispărut - ambulantagenericpublimediaoctavg-1535176945.jpg

Articole recomandate

Un polițist din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Iași a fost victima unui accident rutier produs pe șoseaua de centură a municipiului reședință, în timp plecase în căutarea unui copil dispărut de acasă.

Bărbatul, în vârstă de 50 de ani, se afla în misiune, alături de un câine polițist, după ce un apel la serviciul de urgență 112 anunța că un copil din Țibana a dispărut de acasă, conform Agerpres.

"Apelantul a revenit la serviciul 112 pentru a anunța că băiatul dispărut a fost găsit. Colegul nostru a fost sunat pentru a fi informat de schimbarea produsă, dar nu a mai răspuns. Se pare că, din primele cercetări, colegul nostru a vrut să facă o depășire, dar a intrat frontal într-o mașină care circula regulamentar pe sensul opus de mers. În urma impactului, ambii șoferi au fost accidentați. Colegul nostru a fost grav rănit, i se efectuează resuscitarea, iar șoferului autoturismului i se acordă îngrijiri medicale. Cercetările continuă pentru stabilirea întregii situații de fapt. În cauză a fost întocmit și un dosar penal", a declarat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al IPJ Iași, Anca Vâjiac.

La fața locului au sosit mai multe echipaje SMURD și de descarcerare, scrie realitatea.net


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5301 secunde