Polițist ucis în misiune. T. Berbeceanu: Nu, doamnă ministru, nu era înarmat cu pistoalele de ultimă generație promise

41422
Polițist ucis în misiune. T. Berbeceanu: Nu, doamnă ministru, nu era înarmat cu pistoalele de ultimă generație promise - traianberbeceanu-1559497524.jpg

Articole recomandate

Traian Berbeceanu , fostul șef al Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba Iulia, transmite un mesaj dur pe pagina sa de socializare ministrului de Interne, Carmen Dan, după ce un polițist din Timiș a fost împușcat în misiune.


Traian Berbeceanu subliniază că polițistul decedat nu avea echipament de protecție în timpul misiunii și că era înarmat cu pistol neperformant.


"S-a mai prăpădit un polițist aflat în misiune, doamna Carmen Dan. De astă dată, împușcat de un infractor recidivist, urmărit internațional. Nu, doamnă ministru, colegul nostru nu avea echipament de protecție, nu era dotat cu vreuna dintre miile de veste antiglonț promise în urmă cu doi ani. Nu doamnă ministru, polițistul ucis și colegii lui nu erau înarmați cu pistoalele de ultimă generație promise, ci cu pistoletele Carpați, vechi, decalibrate și absolut neperformante.


"Știm, doamna ministru, că partidul care v-a propulsat în funcție a risipit energii și resurse deosebite pentru amnistie, pentru grațiere, pentru reducerea limitelor prescripției faptelor penale. Poate că de aceea, doamnă ministru, nu v-a mai rămas timp să vă gândiți la polițiștii înjunghiați în gări și la cei împușcați în misiune, la lipsurile logistice deosebite ale celor care-și desfășoară activitatea în stradă. Știm însă sigur că vă veți grăbi cu înaintarea în grad, post mortem, a EROULUI NOSTRU! Gest care nu mai folosește nimănui, doamnă ministru...", a scris Berbeceanu, pe Facebook


Un polițist de 43 de ani de la Postul de Poliție Recaș a fost împușcat mortal, în misiune, de un bărbat căutat pentru tâlhărie. Mai multe echipaje de Poliție, jandarmi și mascați de la trupele special, îl caută acum pe agresor.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7287 secunde