Polițist local bătut pentru că a atenționat o șoferiță că a parcat pe două locuri

437
1
Polițist local bătut pentru că a atenționat o șoferiță că a parcat pe două locuri - locala-1510241326.jpg
Șeful de la Siguranță Rutieră, din cadrul Poliției Locale Galați, a fost bătut de trei bărbati. Incidentul s-a petrecut după ce polițistul i-a atras atenția unei șoferițe că a parcat ilegal. În timp ce agentul încerca să anunțe cazul la dispecerat, a fost atacat.



Polițistul local a ajuns în spital, după ce a a fost agresat fizic de trei bărbați pentru că i-a atras atenția unei femei să-și parcheze regulamentar mașina, în prezent polițiștii efectuând cercetări pentru loviri și alte violențe.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Galați, Aurelia Bogatu Matei, a declarat, joi, că incidentul a avut loc miercuri seara, în jurul orei 19:45, când șeful serviciului de siguranță rutieră din cadrul instituției, aflat în timpul liber, pe strada Brăilei din municipiu, i-a atras atenția unei femei că și-a parcat mașina neregulamentar, ocupând două locuri de parcare.

"Colegul nostru i-a spus să-și parcheze mașina regulamentar, doamna a devenit irascibilă, iar colegul nostru a spus că în condițiile acestea va suna la Poliția Locală pentru a veni un echipaj în zonă. El a urcat în mașină și în timp ce vorbea cu dispeceratul instituției, au apărut trei indvizi, cu o altă mașină, care au început să-l lovească în zona feței. Totul s-a întâmplat în timp ce el era în mașină, prin geamul de la portieră, care era deschis. El nu a putut interacționa în niciun fel, i-au spart telefonul în mod intenționat pentru că au văzut că vorbește la acesta, și au plecat și doamna, și cei trei indivizi", a spus reprezentanta Poliției Locale Galați.

Ulterior, șeful serviciului de siguranță rutieră din cadrul Poliției Locale Galați, Bogdan Dănuț, de 48 de ani, care a suferit mai multe leziuni în zona feței, a apelat de pe telefonul personal serviciul 112, iar în prezent este internat la Spitalul de Urgență din Galați, la secția ORL, pentru tratament și investigații.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Galați, Costin Gabriela, a declarat că în prezent polițiștii fac cercetări în acest caz pentru loviri și alte violențe, transmite Digi24.ro.



Comentează știrea

heo
9 noiembrie 2017
moldoveni violatori si batausi

Feriți-vă de moldovenii violatori si batausi

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9065 secunde